Zbog miraza stvorio lažan identitet i iznajmio 200 svatova: Evo zašto je „pao“

  Autor: B92

Prevarant sa severa Kine pažljivo obrađivao „mete“ i uzeo 150.000 evra na ime miraza sve dok ga mlada nije prozrela pred oltarom.

foto: thinkstock

Jedan kineski prevarant uložio je neverovatnu količinu truda i vremena da konstruiše lažni život, koji je kulminirao angažovanjem 200 nepoznatih ljudi da mu budu svatovi na venčanju. Sve to je bio deo plana osmišljenog kako bi se domogao bogatsva mladine porodice.

Muškarac poznat samo pod prezimenom Vang uhapšen je za prevaru nakon što je policija upala na njegovu svadbu i počela da ispituje svatove sa mladoženjine strane. Oni su na kraju poklekli i priznali da im je plaćeno oko 10 evra da glume rodbinu i prijatelje prevaranta.

Ovako nešto, koliko god bilo čudno nije zabranjeno, međutim, pozajmljivanje blizu 150.000 evra od mladine porodice, pod lažnim identitetom, definitivno jeste zločin. Vang je tražio novac za svoje poslovne avanture, ali i u ime miraza, kako bi kupio ženi auto.

Mlada do poslednjeg trenutka nije sumnjala u zle namere svog verenika, čak ga je smatrala galantnim i finim momkom, sve dok sa venčanja nisu izostali njegovi roditelji. Tada je počela agresivno da ispituje goste, da bi na kraju pozvala policiju i osujetila prepredeni plan.

Kasnije je utvrđeno da je Vang prekršio još jedan kineski zakon tako što je pokušao da se oženi sa samo 20 godina, što je dve godine ispod dozvoljenog uzrasta u ovoj zemlji.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.