Pa koji ludak bi pristao na ovo?!

  Autor: Mondo Foto: YouTube/Guliver/Getty/Thinkstock

Australijanac dozvolio devojci da mu sprži penis „peglom“ za kosu!

presa-i-tip

Da, dobro ste pročitali – DOZVOLIO!

Bronvin Parker (22) je završila na sudu zato što je svom dečku, uz njegovu dozvolu, spržila penis frizerskom presom ugrejanom na maksimum.

Bizarni incident dogodio se u Maunt Barkeru na jugu Australije, a neimenovani mladić pristao je na ovu „kaznu“ zato što je navodno bio neveran.

Njih dvoje su bili u turbulentnoj vezi, i Bronvin je konstantno mislila da je dečko vara. Nakon jedne svađe, rekla mu je da će mu staviti penis u presu za kosu, ako ikada ponovo bude pomislila da je vara.

I on je pristao.

Nekoliko nedelja kasnije, nije se cele noći vratio kući, a kada je konačno stigao, pokunjeno je ispričao da je noć proveo kod bivše devojke. Bronvin je odmah uključila presu…

„Ona je rekla da će samo prisloniti zagrejanu presu na površinu, a zapravo je uhvatila njegov penis ugrejanim kracima prese i držala ga nekoliko sekundi“, rekao je advokat mladića, pošto je cela stvar završila na sudu.

„Mislila sam da ga neće opeći toliko, da će samo izgledati kao da je izgoreo sunčajući se“, branila se Bronvin, ali uzalud – dobila je devet meseci uslovne kazne.

Advokat njenog (bivšeg) dečka rekao je da su lekari utvrdili da je moguće da on nikada više neće moći da koristi penis kao ranije, i da će mu ostati ožiljci od ozbiljnih opekotina.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.