ULAZI JOŠ JEDNA STARLETA: Zbog nje će Kristijan pobeći glavom bez obzira!

  Autor: Kurir Foto: Dragan Kadić
Kraljica silikona Tijana Đuričić, inače Kristijanova bivša devojka ulazi na „Farmu“ da razmontira glavnog favorita i najveću zvezdu

kristijan-golubovic-farma-zatvor-foto-dragan-kadic-1440715686-728487
Ona se zove Tijana Đuričić, ona je starleta, ona je Kristijanova bivša devojka… Ako vam ni to ništa ne znači – ona je “Kraljica silikona” i ona ulazi na “Farmu” da razmontira glavnog favorita i najveću zvezdu “Farme 6″ –Kristijana Golubovića.

tijana-duricic-foto-printskrin-1428138788-634133

Naime, na imanje u Lisoviću ući će devojka koja je proteklih par godina punila duplerice i jet set strane medija kao zvezda noćnih klubova i kao jedna od dve, medijski nazvanih – “kraljica silikona”

I dok je za neke ona seks-bomba, a za druge devojka koja se unakazila preterujući sa implantima i kolagenima, za Kristijana će ona biti “noćna mora”, posebno ako se zna istorijat njihove “veze” i “sukoba”, piše Telegraf.

“Tijana je dobila ponudu i po svemu sudeći ući će za desetak dana, sa samo jednim zadatkom – da pokuša da ponovo zavede Kristijana. Ako se zna da je on više bežao od nje poslednjih meseci, nego od policije – novi spektakl na Farmi je zagarantovan”.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.