TAMARA OSULA PO ŠMIZLAMA: Nebitne ste! Smrde vam noge!

  Autor: Kurir Foto: Printscreen
Recite mi kakav je osećaj biti 375-i u nečemu? Ko ste vas dve uopšte, šta radite, pitala ih je klaberka

tamara-duric-1443737148-752837
Nove farmerke Milica Ranković i Sanja Lazić, članice grupe „Šmizle“ samo što su došle, našle su se u sukobu sa Tamarom Đurić. Pred ulazak na imanje njih dve su rekle kako je klaberka iskompleksirana jer je po ceo dan na štiklama. Da ni Tamara ne simpatiše Šmizle, pokazala je danas kada je napala Milicu i Sanju.

„Mi ćemo imati hit, a ti možeš da nam se sagneš“, rekle su devojke Đurićevoj, koja je počela da ih vređa kako su one nebitne.

„Ma vas dve ste nebitne. Recite mi kakav je osećaj biti 375-i u nečemu? Ko ste vas dve uopšte, šta radite? Koliko ti smrde noge u tim plastičnim patikama? Imaš bubuljice na licu, izgledaš jeftino. Imam utisak da si iz siromašne porodice i da si ceo život jela parizer. Smrdite na beli luk“, rekla je Tamara, a onda su nove učesnice osule po klaberki.

„A šta si ti, cela si plastična! Šta si ti bila pre nego što si postala silikonjara! Zvala si i molila redakcije da pišu o tebi“, pričale su nove farmerke. Milica je rekla kako će rado pokazati svoj jezik Tamari kao i da nije mutava, na šta joj je kalberka odgovorila kako ona nije lezbejka.

„Za razliku od vas ja imam plastiku u sebi, a vi na sebi“, odbrusila im je Tamara.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.