Stanija umalo dobila batine (VIDEO)

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Pevač Ivan Gavrilović napao starletu Staniju Dobrojević. Kristijan ga zaustavio

stanija1

Nova frka na Farmi!

Tokom sinoćnje igre istine, Stanija je želela da sazna da li je Aca, sa kojim se ljubila tokom jedne žurke, a koji to sada isto radi bilo žurke ili ne sa Tamarom, bio sa njom samo zbog marketinga.

Mladi pevač je objašnjavao da „ona njemu i nije marketing“, kada se u razgovor umešao Ivan Gavrilović koji je rekao da su „sve žene bolje ribe od nje“, tačnije Tamara Đurić, sa kojom je trenutno Aca, pa „čak i njegova žena Marina, koja je za Staniju ribetina“.

Stanija je „poludela“ i poručila svima da je ona „ružna, ovakva i onakva, a da sve ribe mogu da se teraju“, kao i da Ivan svoje uvrede kaže „Marini i deci“. Rekla je i da je „klošar koji ne može da napuni diskoteku, a kada se ona pojavi sve bude puno“. Nakon ovoga je krenuo da je gađa flašom.

Pogledajte.


Farma6/ Ivan Gavrilovic gadja „Staniju“ Flasom…by zadkostellbokizadko

Uskočio je Kristijan, jer „nije u redu da Ivan napada ženu“ … podsetimo da je on pre koju nedelju pljuvao Tijanu Đuričić i bacio je s kreveta … Potom je Ivan ispolivao Staniju mlekom i rekao da će je sad „namerno maltretirati“.


Farma 6/Ivan Gavrilovic Poljeva „Staniju“ Macim…by zadkostellbokizadko

Stanija je pre okršaja sa Ivanom imala par „susreta“ sa Majom Nikolić, dok je Ivan Gavrilović bio akter okršaja u rijalitiju Parovi, nakon čega je Miki Đuričić izbačen iz rijalitija.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.