ŠTA JE SLEDEĆE? Farmeri totalno odlepili!

 

Jahanje, rvanje, skidanje, ljubljenje, lizanje, polivanje vodom… Na Farmi vlada totalno rasulo i bezvlašće, a žene za sada po ružnom ponašanju prednjače nad muškarcima. Muškarci kao da su tu radi njihovog divljenja i obožavanja.

 

666487_farma-2_ff

 

I letimičnim pogledom na dešavanja na imanju u Lisoviću jasno je da je Kristijan Golubović „alfa mužjak“. Sve pripadnice lepšeg pola su kidisale na njega, a Kiki ih igrom „toplo-hladno“ samo navlači na još.

 

Tako ga je prethodne noći uzjahala balerina Jelena Milošević. Iako je upitanju bio zadatak, Balerina se malko više uživela u ulogu, pa je pokazala i više nego što je želela. Što Kristijanu, što ostalim farmerima.

666488_farma-3_ff

 

To je naravno izazvalo bes kod Jasmine Medenice, koja je poželela preko „suda“ da se bori za Kristijana sa Balerinom.

– Sada ja moram da se spustim na nivo ove ovde pijane i da joj objasnim da je Kristijan moj – kazala je medenica podsmešljivo upirući prstom na Balerinu.

Epilog suđenja je bio da je Medenica umesto Balerinu slučajno vodom polila Maju NIkolić. Nastala je opšta frka, usled koje je Medenica pobegla i sakrila se, jer ju je Maja tražila po celom imanju da joj „objasni neke stvari“.

Sve u svemu, Kristijan je zadovoljno sedeo sa strane, smeškao se i zaključio:

– Ma, kakva, bre Balerina, ja moju ženu ne bih prevario ni sa celim Labudovim jezerom.

666494_vlada-i-gabrijela_ff

 

Sa druge strane, mnogo mirniji susret su imali Vlada Stanojević i Gabrijela. Oni su u igri masne fore dobili zadatak da podele bananicu. To su uradili vrlo zanimljivo.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.