PRVA RIJALITI BEBA: Balerina trudna s Kristijanom!

  Autor: Kurir Foto: Dragan Kadić
Plesačica farmerima otkrila da je u blagoslovenom stanju, jer joj se smučila hrana koju joj je ponudila Maja Nikolić

jelena-milosevic-kristijan-golubovic-foto-dragan-kadic-1445498127-767391
Jelena Milošević preksinoć je šokirala farmere kad im je u spavaćoj sobi otkrila da je trudna. Iako nije precizirala ko je otac, jasno je da je Kristijan Golubović jedini potencijalni kandidat jer je Balerina tokom rijalitija samo s njim imala seks.

Naime, Novosađanka je tokom razgovora s Majom Nikolić, Tamarom Ðurić i Aleksandrom Živanovićem priznala da je trudna, te se raspitivala da li joj se primećuje stomak. Sve je počelo kad je Maja Nikolić glumicu ponudila slaninom i kobasicama, što je Miloševićeva odbila, navodeći da joj je muka i da je u blaženom stanju.
– Balerinka, ja ti poklanjam celu tablu slanine – rekla je Nišlijka.

Šokirala cimere

– Nemoj, molim te, muka mi je, ne treba, trudna sam – šokirala je Balerina ukućane.

Farmeri koji su prisustvovali nesvakidašnjem priznanju svoje cimerke nisu mogli da dođu sebi od vesti koju su čuli. Miloševićeva je nakon toga ispitivala Maju Nikolić koliko nedelja je trudna, s obzirom na to da Nišlijka ima dvoje dece i ta tema joj nije strana.
– Majo, koliko je prvi mesec? Ti si iskusna, rodila si dvoje dece – ispitivala ju je glumica, koja nije bila sigurna u to koliko dugo je već u blaženom stanju.

U diskusiju se uključila Tamara Ðurić, koja je Jeleni objasnila da joj se stomak ne vidi jer je trudna samo četiri nedelje i dodala da mora da se čuva.
– Mesec dana ti je četiri nedelje, ne bi trebalo stomak da se vidi u prva dva meseca. Moraš da se čuvaš, prvi i treći mesec su najkritičniji – pričala je prsata starleta, koja po svemu sudeći ima veliko iskustvo u ovim stvarima.

Ponavljanje gradiva

Jelena je nakon toga izjavila da je spremna da sve ponovo uradi s Kristijanom ukoliko nije ostala u drugom stanju.
– Ako se nije primilo, mogla bih da ponovim gradivo – pričala je glumica.

Podsećanja radi, Jelena Milošević i Kristijan Golubović su za 56 dana, koliko su na imanju u Lisoviću, u više navrata imali seks. Nekoliko farmera potvrdilo je pisanje Kurira da su glumica i kriminalac išli čak preko ograde kako bi bili intimni. Tamara Ðurić nedavno je izjavila da omiljeni farmer među ženama i Balerina svaku noć provode u ve-ceu, aludirajući da i tamo imaju seks, a Miloševićeva je pre četiri dana zadovoljila Golubovića u spavaćoj sobi pred svim farmerima.
Inače, Kristijan iz dva braka ima dvoje dece, sina Lazara i ćerku Veru.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.