ODBILA FARMU 7: Soraja neće među krave!

  Autor: Kurir Foto: Damir Dervišagić
Jao, nisam još ni razmislila o ponudi, a vi ste već obavešteni, rekla je Soraja

soraja-vucelic-foto-damir-dervisagic-1454370320-836511

Željko Mitrović ubeđivao je Soraju Vučelić da učestvuje u „Farmi 7“, ali ona ga je odbila!
Starleta neće da ide među krave jer nije navikla na seoski način života, ali i zato što ne želi da napušta posao voditeljke kviza „Kolo sreće“.

Kako saznajemo, vlasnik televizije Pink pre nekoliko dana pozvao je Vučelićevu i rekao joj da namerava da napravi kvalitetan rijaliti s najpoznatijim imenima srpske estrade, politike i sporta, među kojima vidi i nju.
– Soraja nije pristala na Željkovu ponudu jer ima ugovor s „Imoušnom“ kao voditeljka kviza. Mitrović je pokušao da je nagovori da bude deo „Farme“ jer će dobiti dobre pare za to, ali ona nije prihvatila. Čak joj je rekao da neće dozvoliti da je niko vređa, te da će na imanju biti mnogo bolji uslovi nego u prethodnim sezonama, ali uzalud. Soraja je navikla na gradski život i ko zna kako bi podnela da mora da hrani krave, svinje, kokoške i čisti štale – priča naš izvor.

Pozvali smo Vučelićevu i ona je potvrdila naša saznanja.
– Jao, nisam još ni razmislila o ponudi, a vi ste već obavešteni. Zaista ne bih sad o tome jer imam ugovor s „Imoušnom“ kao voditelj i još ništa nije definitivno, ali ne sumnjam da će i bez mene rijaliti biti fantastičan – kaže Soraja.

(M. D.)


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.