Očajna zbog Kristijanovog ponašanja!

  Autor: Mondo Foto: YouTube screenshot

Supruga kriminalca koji trenutno boravi u rijalitiju Farma besna je na njega, jer dozvolio da mu igračica igra u krilu pre neku noć.

kristijan

Supruga Kristijana Golubovića, Ivana Veljković je razočarana što je on „lupkao“ Jelenu Krunić po zadnjici i što je dozvolio da ga ona uhvati za polni organ.

„Sumnjam u njegovu ljubav. Zašto stalno pominje porodicu, a onda se tako ponaša? Jedva čekam da izađe, pa da ozbiljno popričamo. Prevaru mu nikada ne bih oprostila. Volim ga do bola, ali ako me prevari, odmah ću se razvesti od njega. Ni zbog deteta ne bih ostala u braku. Za našu ćerku živim, ali nikada ne bih trpela da me neko gazi i ponižava“, rekla je Veljkovićeva za „Informer“.

Ona kaže da je gledala žurku na Farmi kada su se svi ponapijali i kada su mnogima kočnice popustile. Posebno igračici Jeleni Krunić, koja je sve vreme obletala oko Kristijana. U jednom trenutku mu je igrala u krilu, izazivala ga šargarepom da bi se poljubili…

„Gledala sam to, ali nisam zaplakala, jer sam u rukama imala našu Veru. Nisam ja to zaslužila, ja sam majka njegovog deteta. Da li ga je neka ovoliko čekala kao ja? Nije! Ja ću ga opet čekati…“, rekla je Ivana drhtavim glasom.

Veljkovićeva je mislila da se Kristijan do sada iživeo, jer je stariji od nje 17 godina.

„Ako me voli, zašto se nije sklonio od Jelene i zašto joj je dozvolio da mu igra u krilu? Možda se napalio, možda mu je neko sipao rakiju, pa se napio. Svejedno, dao je tim ženama povoda da obleću oko njega. Jako sam ljuta i povređena. Razvešću se, ukoliko me prevari“, završila je Ivana.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.