NISMO DUGO ČEKALI PRVA TUČA NA FARMI: Zvezdan nasrnuo na Maju!

  Autor: B92 Foto: Printskrin/TV Pink

Dobio sam slom živaca. Da je muško, zadavio bih ga, niko živ ga ne bi spasio, žalio se Tinin muž

zvezdan-farma-tina-ivanovic-muz-foto-printskrintv-pink-1440765154-728801

Već prvog dana počelo je sa uvredama i svađama, a zamalo je došlo i do fizičkog obračuna između Maje Nikolić i muža Tine Ivanović, Zvezdana Anđića.

Malo je falilo da dođe do tuče na imanju u Lisoviću, kada je Maja Nikolić isprovocirala Zvezdana. Još od sinoć ga je bockala kako će ga supruga Tina Ivanović prevariti, a danas ga je provocirala komentarima kako bi trebalo da spava u štali…

Kada Zvezdan više nije mogao da se kontroliše jer ga je izbacila iz takta, krenuo je da udari Maju, a ostali učesnici su požurili da ih razdvoje.

„Ovo je rijaliti, došli smo da se igramo. Ja čak nisam ni htela da ga isprovociram, ja ga još zezam. Da sam htela, ubio bi me“, rekla je Maja posle incidenta.

„Dobio sam slom živaca. Da je muško, zadavio bih ga, niko živ ga ne bi spasio. Ja sam svašta preživeo u životu, bacili su mi bombu, preživeo sam 3 atentata i nikad nisam saznao ko mi je to radio“, žalio se Zvezdan Radmili Misić i stalno ponavljao kako ima puno prijatelja u životu, te da njega i Tinu svi vole.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.