NAPRAVIO HAOS NA FARMI: Evo zašto je Zvezdan stvarno poludeo i hteo da zapali imanje!

  Autor: Kurir Foto: Stefan Jokić
Anđić pobesneo kad mu je Maja Nikolić rekla da ga vara žena, zbog čega je pretio da će uništiti Lisović. Tokom jučerašnjeg dana operisao nogu koja mu je zagnojila tokom boravka u rijalitiju

tina-ivanovic-zvezdan-andic-foto-stefan-jokic-1441092065-730955
Zvezdan Anđić diskvalifikovan je iz rijalitija „Farma“ nakon što je pobegao iz šoua posle ponovnog sukoba s Majom Nikolić, koja mu je opet vređala ženu, zbog čega je pretio da će zapaliti imanje, otkriva Kurir.

Iz Pinkove PR službe saopšteno je da suprug pevačice Tine Ivanović jeste napustio rijaliti, te da je tom prilikom fizički nasrnuo na reporterku produkcije.

– Sve se dogodilo posle 8 sati ujutro u Domu zdravlja u Barajevu, gde je Zvezdan doveden zbog ranije nastale povrede koju smo želeli da mu saniramo. Povreda je, dakle, nastala pre same Farme, o čemu svedoči i fotografija objavljena na njegovom Fejsbuk profilu. Zbog grubog kršenja pravila „Farme“, naša pravna služba će reagovati u skladu s potpisanim ugovorom – navodi se u saopštenju.

Kako Kurir dalje saznaje, svemu je prethodila Zvezdanova žučna rasprava s Nikolićevom, koja ga je iznova provocirala:

Maja vređala Tinu

– Da li je Tina sama i ko ti sad tu*a ženu – rekla je Maja suprugu svoje koleginice, nakon čega je, prema rečima izvora bliskog produkciji, on planuo.

Navodno je pretio da će zapaliti celo imanje i tražio je da ga puste na lečenje. Kad je odveden u Barajevsku bolnicu, iskoristio je priliku da pobegne i pri bekstvu je odgurnuo voditeljku, koja je od toga zadobila modrice.

Naš sagovornik dalje otkriva:
– Anđić je onda zamolio jednog meštanina da ga odveze do Vidikovca, gde je seo u taksi i otišao kući. Čovek koji ga je vozio iz Barajeva kasnije je sve ispričao Proki.

Podsećanja radi, Zvezdan je pri samom ulasku u rijaliti odmah prvog dana imao incident s Majom Nikolić, kada je izgubio živce i skočio na pevačicu, ali su ga ostali učesnici sprečili da i fizički nasrne na nju.

U toku jučerašnjeg dana ekipa Kurira posetila je dom estradnog menadžera i folk pevačice, gde smo ih zatekli kako kreću na privatnu kliniku. U žurbi ništa nisu želeli da komentarišu, jer je Zvezdan imao zakazanu operaciju, koja je trajala dva i po sata. Mi smo ih strpljivo čekali ispred zdravstvene ustanove, iz koje je nakon nekoliko časova Tina izašla uplakana, a njenog muža su bolničari izvezli u invalidskim kolicima.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.