MAJA NIKOLIĆ OTKRILA STANIJINU TARIFU? Moj drug, političar DS platio joj je grupnjak, sve ću reći!

  Autor: Kurir Foto: Dragan Kadić,Nebojša Mandić,Damir Dervišagić
Nišlijka se u dvorištu poverila Tamari Đurić da poznaje sve političare kojima je Dobrojevićeva pružala seksualne usluge

maja-nikolic-stanija-dobrojevic-foto-dragan-kadic-foto-nebojsa-mandic-1441316977-733313
Maja Nikolić ne prestaje da provocira Staniju Dobrojević. Starleta je pevačici već na samom ulasku stala na žulj i od tada traje njihov rat.

Sve je kulminiralo nakon dolaska s pijace, kad je Nikolićeva Dobrojevićevu nazvala prostitutkom koja je njenom drugu seks naplatila 500 evra.

Starleta je uzvratila pevačici provokacijom da je loša majka i da joj je sud zbog toga oduzeo dete. Maja se toliko iznervirala da je ceo dan pričala samo o Staniji, a Tamari Ðurić otkrila je da zna od kog političara je uzimala novac za seks.

Oženjeni političar

– Stvarno znam te ljude, ja sam im pevala kampanje. Znam koji je koristio i zašto je koristio – rekla je Maja.

U daljem razgovoru otkrila je da će ispričati kako je Staniju njen prijatelj izvlačio iz zatvora.
– Samo ću reći da je političar. On je moj drug i bio je oženjen. Ispričaću šta je radila i s kim je bila – izjavila je Nikolićeva.

Zaposlena

Stanarka imanja u Lisoviću Tamara Ðurić poručila je da i ona sve to zna, ali je opomenula pevačicu da prestane da priča. Maja ipak nije htela da se zaustavi i još žešće je udarila po Dobrojevićevoj.
– Ona je odradila usta da bi bolje duvala, radi svoj posao u Vladinom sektoru – besnela je Maja.

Iako je u kući rekla da će sačekati lajv kako bi do detalja otkrila s kim je sve starleta bila i šta je radila, ipak nije bila strpljiva i nastavila je da otkriva sve ono što zna o starleti iz Rume.
– Rekla sam da je žut i da je DS. On ju je opslužio i dovodio u partiju – otkrila je Maja.

Međutim, iako se Tamara nasmejala na ovo otkriće, savetovala je Nikolićevu da ne kaže ko je sporni političar kako mu ne bi napravili problem.

Sado-mazo i orgije

– Šta me briga, novinari će sutra da nađu ko je taj čovek i šta radi – bila je uporna Maja, ali je gledaoce uskratila za informaciju o pomenutom političaru.

Nikolićeva je takođe navela da je Dobrojevićeva svoje seksualne usluge pružala na žurkama zatvorenog tipa, u poznatim beogradskim klubovima i da su njene mušterije bile VIP ličnosti, koji preferiraju sado-mazo seks i orgijanje.

Sprema osvetu
IZMAZAĆU JOJ KOSU IZMETOM

Maja je otkrila farmerima kako će se osvetiti starleti.
– Ja sam se svima koji su mi nešto uradili osvetila. I njoj ću se osvetiti i vratiću joj duplo. U kosu ću da joj upletem go.na jer mnogo voli kosu – besno je rekla Nikolićeva.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.