LEPOMIR KUJE PLAN PROTIV KRISTIJANA: Otkriću ime robijaša kojeg se Golubović plaši najviše na svetu!

  Autor: Kurir Foto: Kurir
Bodi-bilder je u rijalitiju „Farma“ kovao plan sa Majom Nikolić i Gabrijelom Pejčev da raskrinka Kristijana, te je izneo tvrdnje da zna sa kim je Kristijan proveo dve godine u zatvoru

kristijan-golubovic-ili-lepomir-bakic-1441203503-732005

 

Lepomir je ispričao pevačici kako je Kristijan reagovao kada mu je pomenuo cimera, kao i da je žestoki momak od straha samo ćutao.

„Je l‘ se sećaš kad sam ga juče pitao da li zna ko je Milan Lukić i da li je ležao sa njim dve godine u zatvoru. On je samo ćutao, nije ni reč progovorio, a ja ću tek da mu kažem šta znam. Sledeći put ću mu reći: „u ‚Zabeli‘ pričaju da si veliki akademik i književnik, napisao si tri knjige“. Znaš kako će da se napumpa, a onda ću da mu kažem: „Napisao si tri dela, prvi deo ‚Ja‘, drugi deo ‚Ja plus‘ i treći ‚Ja plus ja‘“ – rekao je Bakić pevačici, očigledno aludirajući na to da se Golubović plaši Milana Lukića, nekadašnjeg vođe formacije „Beli orlovi“, koji je osuđen na doživotnu kažnu zbog zločina u Višegradu.

Kada je Lepomir Maji objasnio kako će da provocira Kristijana, razgovoru se priključila Gabi Pejčev.

„Mogla bih ja da ga isprovociram da me napadne, pa da vidimo kako će da se ponaša“, rekla je mlada pevačica, a Lepomir se nadovezao:

„Raskrinkaću ga ja kakav je prema ženama, pa da vidimo njegove fazone „ljubim ruke“ i tako to“, zaključio je Bakić, a Maja je ipak posavetovala Gabi da bude fina prema Goluboviću, piše Alo.

„Ne zameraj se ti njemu i šta god kaže ti, iskuliraj. Ne može ti on ovde ništa, on se samo folira, ali bolje budi fina“, zaključila je Nikolićeva.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.