Lažno izbacivanje i šok!

  Autor: Mondo Foto: MONDO

Stefani lažno izbačena, ali je zamenila mesto sa jednim od Vasića!

vasici-stefani

Nominovani su bili Zorica, Luka i Barbara, kao i Stefani i Goran. Vasići su opet vukli sve konce – oni će odabrati izbačenog, koji će im se zatim pridružiti u tajnoj sobi.

Prvo su razmatrali da dovedu svoju „neprijateljicu“ Zoricu, ali su se ipak odlučili da uzmu Stefani. Veliki Brat ih je više puta pitao da razmotre svoju odluku, ali su ostali pri njoj.

Stefani je pustila suzicu, izljubila se sa Ervinom i ostalima, i krenula napolje… Njoj, kao i svim ukućanima, prethodno je rečeno da odlučuju „glasovi publike“.

„Teško mi je, drago mi je, fali mi cigara, živčana sam, tamo unutra je sve u ku*cu, je*i ga“, u dahu je izgovorila Hrvatica, i krenula ka vratima za koja je mislila da su izlaz.

Ona je završila kod Vasića, ali se uskoro obratio Veliki Brat i rekao da, zbog njenog dolaska,jedan od blizanaca mora u Kuću! Mika se javio sam, i otišao kod ostalih ukućana. Zorica ga nije prepoznala, iako zna porodicu iz ranijih rijalitija u kojima su zajedno učestvovali.

Njih dvoje su dobili nedeljni zadatak – zvaće se Mandarina i Kebap mlađi, i venčaće se 15. septembra u „luksuznom restoranu u Kući VB“!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.