KRISTIJAN PRETI UBISTVOM: Glupaču Staniju ću udariti sekirom po glavi!

  Autor: Kurir
Golubović pobesneo što je starleta provela noć u hotelu s Milošem Radičevićem, pa je pretio da će joj se zbog toga osvetiti

farma-stanija-kristijan-maja-foto-aleksandar-jovanovic-1440715417-728481
Kristijan Golubović besan je na Staniju Dobrojević, pa je zapretio da će joj rascopati glavu sekirom.

On ne može da podnese što je starleta provela noć u hotelu s manekenom Milošem Radičevićem, pa je otkrio Vesni Vukelić Vendi šta želi da joj uradi jer ga je, kako kaže, izdala.
– Udariću ovu glupaču sekirom u glavu – rekao je Golubović dok je cepao drva.

Za to vreme Dobrojevićeva se u kući šminkala i nije čula šta je spreman Kristijan da joj uradi. Zadruga na ove pretnje nije reagovala, iako su izrečene u programu koji se emitovao na rijaliti kanalu Pink TV.

Inače, Golubović je odmah zamerio Staniji što je izabrala Miloša da vodi u hotel.
– Kristijan mi je zamerio što sam odabrala Miloša i shvatio je to kao izdanju. Mora sve da prihvati kao igru – rekla je ona, a onda se obratila Goluboviću:
– Lojalna sam ti i nisam te uvredila kao osobe koje ti pune glave protiv mene. Mnogo te poštujem, a što sam odabrala njega treba da iskuliraš. Za 40 dana je kraj – u strahu je govorila Stanija.

Kristijan je birao reči o starleti za vreme podele štapića, ali se zbog svađe sa Stanijom zbližio sa Majom Nikolić.
– Slušao sam o Staniji sve najgore. Dobrojevićeva pre nego što učini neki pokret pogleda u svaku kameru. Naše prijateljstvo je poljuljano. Ona je izabrala puža posle konja. Ti moraš da ideš s Milošem da bi oprala sebe što ležiš sa mnom deset dana. Bitno je šta narod misli o njoj i da ne pomisli da je brakolomka – rekao je Golubović i dodao:
– Stanija je plitka devojka. Ako budeš birala članove suparničkog tima, izdaješ svoj tim. Uhvaćena si u izdaji. Do kraja možeš od mene da očekuješ samo paušalni odnos – poručio joj je Golubović.

(Lj. R.)


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.