KAŽNJENA ZBOG KRŠENJA UGOVORA: Šavija zbog Farme plaća Hepiju 20.000 evra

  Autor: Kurir Foto: Damir Dervišagić
Nataša je ugovorila učešće u rijalitiju, zbog čega će morati da plati penale TV Hepi

natasa-savija-foto-damir-dervisagic-1454636442-838701

Nataša Šavija mora da plati 20.000 evra televiziji Hepi zbog toga što je prekršila ugovor i sa televizijom Pink se dogovorila o učešću u „Farmi 7“.

Starleta se mimo svakog pravila dogovorila o učešću u rijalitiju ružičaste televizije iako ima obaveze prema šou programu „Parovi“, koji su je proslavili, a koji i dalje traju.
– Nataši se osladilo da bude u rijalitiju i bukvalno pristaje na sve uslove. Nedavno je bila na razgovoru sa Željkom i Milicom Mitrović, koji su joj ponudili odlične uslove. Željna medijske pažnje, starleta je prekršila ugovor sa televizijom Hepi, koja ju je proslavila, i brže-bolje otrčala u jato ružičaste televizije. O svom transferu nije obavestila svoju matičnu produkciju i zato će morati da snosi posledice. Prema ugovoru koji je potpisala, starleta će morati da isplati 20.000 evra, a ukoliko dođe do suda, snosiće i te troškove – priča naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo starletu.
– U životu je sve rizik. Idem na pobedu, pa ću od toga platiti kaznu, ako baš budem morala da je platim – poručila je Šavija.

Podsetimo, Nataša se proslavila prošle godine kada je u rijalitiju „Parovi“ rekla da je spavala sa pola fudbalske reprezentacije Srbije. Sama je priznala vezu s Lolom Smiljanićem, Ademom Ljajićem, Zoranom Tošićem i Miralemom Sulejmanijem.

(LJ. S.)


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.