„I dalje sam nepobediv“

  Autor: Mondo

Kristijan se oglasio u videu na Facebooku, „obradio“ teme od Radeta do Stanije!

kristijan

Kristijan Golubović oglasio se nakon izbacivanja sa Farme videom na Facebooku, u kom se zahvalio fanovima a onda raspalio po ostalim farmerima.

„Demantujem da sam udario bilo koga, demantujem da pljujem produkciju koja me je uvela… Istina je da postoji struja koja gura druge, lošije favorite da provociraju najvrednije na Farmi, a pošto sam ja pogrešio i upustio se u tu vrstu fajta, iskonstruisali su onaj nepostojeći udarac. Ja sam Radeta zagrlio, to tako treba da radi muškarac jednom homoseksualcu, a ne da ga bije„, rekao je Kristijan.

„Postoji mogućnost da se vratim, ali to je sada domen naučne fantastike, jer se tako konstruiše hajka na mene. Kažu da ne bi trebalo da budem primer, ili idol, i da se vraćam i uopšte nastavljam borbu za prvo mesto koje, koliko vidim, jedino ja zaslužujem“, rekao je on.

Golubović je trenutno u Kraljevu, gde je sinoć proslavio rođendan a na proslavu je, preko Facebooka gde ga prati više od 70.000 ljudi, pozvao „sve koji mogu da dođu, i prijatelje i neprijatelje“.

„Po dolasku u Kraljevo video sam špekulacije da sam varao Ivanu sa Balerinom, sa Stanijom… Ja sam sve to radio u svrhu šoua, pravio sam cirkus, i ne treba pomisliti da bih zbog nekih usputnih devojaka uništio nešto najsvetije. Sve vas voli Kristijan – nepobediv„, rekao je Golubović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.