Farma 6 je počela! (UŽIVO)

  Autor: Mondo Foto: MONDO

Kriminalac, starlete, bivši učesnici, „anonimusi“, saznajte ko je stigao u Lisović da se bori za nagradu!

aca

Farma 6 je počela! Kristijan, Stanija, legende folka, novopečeni pevači, bivši učesnici ovog ili drugih rijalitija… Svi oni uselili su se večeras na najpoznatije imanje u Srbiji.

Prvi su ušli doktor za rokenrol Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom Vukašinović, bodibilder Lepomir Bakić, pevačica Nela Bijanić i crnogorski pevač Bojan Tomović! Odmah za njima, legenda narodne muzike Novica Zdravković, „Sekulina žena“ Jasmina Medenica, „Pinkove zvezde“ Gabrijela Pejčev i Aleksandar Živanović…

Vladimir Stanojević, voditelj koji je tukao svoju verenicu Ana-Mariju Žujović, ušao je ruku pod ruku sa takođe bivšom učesnicom, balerinom Jelenom Milošević.

Plesom, ali onim klupskim, bave se i istetovirane „đuskačice“ Tamara Đurić i Jelena Krunić. Iz Velikog Brata stiže Anabela Atijas, čiji je bivši muž Gagi Đogani već bio na Farmi, iz Beča manekenRade Lazić, iz Amerike Radmila Misić, poznata po pesmi „Merak mi je“, a pevačica Tina Ivanović poslala je na Farmu supruga Zvezdana Anđića. Bivši učesnik VB Radiša Miljković Radašin sa sobom je uveo pevačicu Ivanu Šašić.

Tekstopisac Šabanoti, pevačice Sanela Vujnović, Maja Nikolić i Bojana Stamenov ušli su zajedno, a za kraj je „Zadruga“ ostavila Kristijana Golubovića i Staniju Dobrojević.

Više o svim učesnicima saznajte u galeriji!

Rijaliti koji nam je u prethodnim sezonama doneo skandalozne scene, svađe, tuče, izbacivanja, diskvalifikacije, ali i romanse i „akciju“, ponovo je počeo i trebalo bi da traje četiri meseca.

Biseri učesnika (a tek smo počeli) – balerina Jelena ulazi da bi pokazala da je narod Srbije obrazovan, Lepomir planira da „promoviše patrijarhalne porodične vrednosti“, Radašin, ako uđe u finale, obećava da će „znak i ime Farme“ istetovirati na čelu! Bojana Stamenov nada se da će konflikte rešavati mirno, dok „kraljica rijalitija“ Maja Nikolić ubeđuje publiku da je „predvidela“ da će rijaliti trajati šest meseci, koje će ona provesti radeći sa Farme, jer nije uzela neplaćeno u firmi u kojoj navodno radi.

Kristijan Golubović predstavio se kao sportski trener i savetnik za međuljudske odnose, koji je povremeno na godišnjem odmoru „tamo gde ne treba“.

Ako vas je zabavljalo da gledate Ekrema kako se glupira, Zoricu Marković kako divlja, Staniju i Filipa kako se svađaju i mire, „Alibabiće“ kako se maze, zatim objavljuju veridbu da bi im brak kasnije pukao, i ostatak ekipe koji mirno sedi, pijucka i pušta njih da prave šou, onda ćete uživati narednih meseci. Ako nije, razmislite da izbacite TV iz kuće – osim Farme koja će na Pinku ići nekoliko puta dnevno, čekaju vas i Parovi čim se Maldivi završe na Hepiju, pa Veliki Brat koji će ići na dve televizije, B92 i Prvoj. Biće ovo rijaliti jesen u Srbiji, sviđalo se to nama ili ne!

Za veliku novčanu nagradu boriće se, u početku, 25 poznatih ličnosti, a trebalo bi da „Zadruga“ tokom narednih meseci ubacuje i nove. Najavljivani su Ekrem Jevrić, Vesna Vukelić Vendi, i drugi već poznati učesnici rijalitija, ali se oni, za sada, nisu pojavili u Lisoviću.Iznenađenja za farmere su tuš kabina u gazdinoj kući, novi dekor glavne zgrade ali i pilići koji su ih dočekali u dnevnoj sobi!

Uživo će šou biti emitovan svakog dana od 11 i od 15 časova, zatim u 16.15 ide pregled prethodnog dana, a večernji termin za „VIP farmere“ je nešto kasniji nego prethodnih godina i počinje od 21.45 h.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.