Ako ste se pitali kakav je u krevetu …

  Autor: Mondo Foto: Screenshot

Ne pitajte se više, pošto će vam Balerina potanko objasniti

jelena

Bivša učesnica Farme Jelena Milošević, poznatija kao Balerina, otkrila je da je bila intimna sa Kristijanom Golubovićem.

Iako smo svojevremeno „pratili prenos“ iz gazdine kuće kada su Balerina i Kristijan pokrili kameru, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li je „pao seks“ ili su se folirali. Sada ona otkriva …

„Kristijan je dobar u krevetu, ali ne pitajte me za detalje, jer je to intimna stvar“, rekla je Jelena Milošević listu „Alo“, a onda „diskretno“ nastavila.

„Mogu samo da vam kažem da nema ni kikiriki ni smoki u gaćama. Kao svaki zdrav čovek, ima normalan polni organ. Naš emotivni i ljubavni status je isti kao i na Farmi, ništa se nije promenilo. Svi su videli da su se među nama rodile zdrave emocije, ali u kom pravcu će sve to ići, odlučićemo nas dvoje“, rekla je Balerina i dodala da je upoznala Kristijanovog sina Lazara i da ju je on „zavoleo kao majku“.

„Gledam ga kao sina i dobro se slažemo. Vezao se za mene i poverava mi se“, rekla je nekadašnja farmerka, a onda rekla reč-dve o još jednom članu Golubovićeve porodice – njegovoj ženi!

„Zvala je da mi se zahvali što sam joj otvorila oči po pitanju njega, ali ona je takav tip da će da pređe preko svega što joj je on uradio. Ne moram ništa da uradim kako bih ga razvela od žene, jer se on svojim ponašanjem razdvojio od nje. Kada bi se razveo, sve bih uradila za njega, ne bih samo ubijala i ponižavala se toliko da odem u neki glib“.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.