Selo opet gori!

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Radoš Bajić snima novih 12 epizoda popularne serije.

Screenshot-from-2015-08-03-08-20-48

Reditelj i scenarista najgledanije domaće serije svih vremena „Selo gori, a baba se češlja“ rekao je za domaću štampu da je ugovorio snimanje novih 12 epizoda.

Dogodovštine Radašina, sina Dragana, Milašina, Radojke i drugih likova gledaćemo sledeće jeseni, a Bajić je najavio i mnoštvo novih likova.

„Gledaćete one koje ste zavoleli, ali i mnoga nova lica, pa očekujemo ozbiljno osveženje kastinga. Volim da iznenadim gledaoce poznatim licima koja ne očekuju, pa će tu biti i poznatih ličnosti koje se inače ne bave glumom“, rekao je on „Informeru“.

Snimanje je zakazano za kraj ove i početak sledeće godine, a Bajić otkriva da je, posle dve godine, postigao dogovor sa Javnim servisom.

„Posle skoro dve godine ušao sam u Takovsku 10, gde me je tokom radnog vremena primio direktor Dragan Bujošević. RTS-u je mnogo više nego meni stalo da ima program koji donosi najveću gledanost, i ekonomsku isplativost“, rekao je on.

Glavni junaci će, do premijere novih epizoda, raditi na filmu „Braća po babine linije“, komediji čije snimanje počinje u septembru, a premijera je zakazana za januar sledeće godine.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.