Kralj kokaina!

  Autor: Mondo Foto: Instagram.com/bikovic

Glumac koga smo do sada gledali u ulogama dobrih momaka prvi put će u jednom domaćem ostvarenju dočarati lik kriminalca i trgovca drogom.

milos-bikovic

Producenti serije „Čizmaši“ Miloš Avramović i Goran Šušljik na proleće nastavljaju snimanje filma „Južni vetar“, u kojem će glavnu ulogu tumačiti Miloš Biković, prenosi „Kurir“.

Biković će prvi put igrati kriminalca u filmu u čijoj podeli su Aleksandar Berček i Dragan Bjelogrlić.

Prvi kadrovi su snimljeni prošle nedelje u beogradskom naselju Mirijevo, a sledeće godine ekipa nastavlja rad i na lokacijama u Makedoniji i Bugaskoj.

Naslov novog ostvarenja producentske kuće „Eye to Eye“ odabran je prema policijskoj akciji koja se odvija u filmu. Policajci iz nekoliko zemalja dobijaju zadatak da preseku kanal krijumčarenja heroina koji vodi od Avganistana preko Turske, Bugarske, Srbije pa do Evropske unije.

„Film ‘Južni vetar’ je krimić i mi želimo da napravimo uzbudljivi zabavan film, u kojem će publika uživati. Miloš je ulogu dobio na kastingu. On je strašno talentovan dečko i bilo bi šteta da se zarobi u neki kliše. Zato će imati potpuno transformaciju u ovom filmu, kako vizuelnu, tako i glumačku“, kaže producent Miloš Avramović.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.