Ceo Kališ je bio „Happy“!

  Autor: Mondo Foto: Jungle tribe

Više od 10.000 ljudi posetilo Kalemegdan Summer festival!

DSC_7833
Više od 10.000 posetilaca, sjajni nastupi Sharama i Džeremija Olandera obeležili su drugo veče Happy Life događaja u okviru Kalemegdan Summer festivala.Sjajna atmosfera proširila se sinoć na Beogradskoj tvrđavi, mestu održavanja prvog Kalemegdan summer festivala. Do ranih jutarnjih časova, posetioci festivala đuskali su uz fenomenalne nastupe kako stranih, tako i domaćih DJ zvezda.

Happy Life žurka započela je nastupom odličnog Džona Belka, zatim Tumalona koji inače nastupa i kao Me High Low, koji je atmosferu doveo do usijanja, i na pravi način zagrejao Kališ.

Nakon domaće podrške usledili su i glavni headlineri! Čuveni DJ iz popularnog sastava Deep Dish, majstor elektronskog zvuka predstavio se sjajnim setom našoj publici. Zatim je usledio legendarni švedski DJ Džeremi Olander,koji je fenomenalnim bitovima držao publiku nasmejanu do ranih jutarnji časova.

„Hvala publici na neverovatnoj energiji koju je sinoć pokazala i zahvaljujući kojoj je predivan početak Kalemegdan Summer Festivala započet. Želja da Beograd dobije svoj veliki festival i postane simbol vrhunskog provoda se ostvaruje“ kažu iz Jungle Tribea.

Sledeći događaj koji nas očekuje 2. i 3. jula je drugi Open Air Serbia Wonderland na kome će nastupiti najveći superstar današnjice, DJ i producent iz Berlina, umetnik koji je više od 20 godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga Pol van Dajk! Pored njega dolaze nam Dennic, zvezda Armada musica, Orjen Nilsen, Marlo, Code Black…

Karte su u pretprodaji na blagajnama Eventima i u prostorijama „Jungle Tribe“a, po ceni od 2.300 za oba dana i pojedinačne ulaznice 1.800 i 1.500 dinara.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.