Ako ste voleli Duha…

  Autor: Mondo Foto: YouTube

…evo lepih vesti za vas!

genie

 

Duh iz „Aladina“ jedan je od najpopularnijih likova iz „Diznijevih“ crtaća devedesetih, a sada je taj studio objavio da će snimiti film posvećen samo njemu. Odnosno, njima!

Film „Duhovi“ (Genies) objasniće fanovima kako su duhovi nastali, i otkriće mnoge zanimljivosti o njima. Radnja filma biće smeštena u period pre prvog dela „Aladina“.

Duhu je glas pozajmio Robin Vilijams, genijalni glumac i komičar koji je od ovog lika napravio glavnu zvezdu „Aladina“ (1992). Međutim, Vilijams se posvađao sa čelnicima studija, zato što nije ispoštovan njegov uslov da njegovo ime ne bude korišćeno u promotivnom materijalu, niti da Duh zauzima manje od 25 procenata reklamnog postera. Zato je i odbio da se pojavi u drugom delu, crtaću „Povratak Džafara“ (1994), pa ga je zamenio Den Kastelaneta iz „Simpsonovih“. Vilijams se ipak odljutio nakon javnog izvinjenja „Diznija“, i pristao da snimi glas za treći deo serijala, „Kralj lopova“ (1996).

Film „Duhovi“ će biti igrani, a ne crtani, dodaje „Didžital spaj“, a sada je na „Dizniju“ da Vilijamsu pronađe dostojnu zamenu.

Jer, ko bi drugi ovako otpevao ovu pesmu?!


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.