Ona je silovana 43.200 puta

  Autor: Mondo Foto: screenshot/YouTube

Bila je žrtva trgovine ljudima, a ovo je njena priča…

KARLA

Stravična priča o mladoj Meksikanki Karli Hasinto, koja je, kako tvrdi, silovana čak 43.200 puta, šokirala je ceo svet.

Svoju ispovest, koju su preneli skoro svi svetski mediji, započela je ovom stravičnom brojkom zbog koje je njen život pretvoren u pakao.

Kako je ispričala Karla koja je godinama bila žrtva trafikinga, dnevno je silovalo do 30 muškaraca, i to se ponavljalo iz dana u dan, iz nedelje u nedelju… i tako godinama.

Njena priča oslikava brutalnu realnost trgovine ljudima u Meksiku i SAD koja je uništila desetine hiljada života mladih Meksikanki kao što je Karla.

Ova “industrija” razvila se u meksičkom gradu Tenancingo – gde su devojke odvođene i pre nego što su zakoračile u svet prostitucije i trgovine ljudima. Ovaj gradić ima oko 13.000 stanovnika, a glavni je za trgovinu ljudima u tom delu sveta.

Karla je ispričala da je seksualno zlostavljana godinama, od kada je sećanje služi…Dolazim iz jedne disfunkcionalne porodice. Od svoje pete godine sam seksualno zlostavljanja, a to su mi radili rođaci”, ispričala je ova nesrećna devojka za CNN.

Kada je imala 12 godina oteli su je krijumčari ljudi služeći se “lepim rečima i brzim automobilom”.

Sve je počela dok je bila na ulici u Meksiko Sitiju i čekala svoje prijatelje, a onda joj je prišao maleni dečak koji je prodavao slatkiše i rekao joj da uzme kolač objašnjavaući da joj to šalje mladić koji je stajao nekoliko metara dalje.

Pet minuta kasnije on joj je prišao i razmenili su brojeve telefona. Pričali su o raznim stvarima, a on joj se poverio rekavši da je takođe bio zlostavljan kao dete. Bio je tih i ljubazan, pravi džentlmen, rekla je Karla.

Nakon nedelju dana dobila je od njega telefonski poziv. Kaže, bila je jako uzbuđena. Pitao ju je da idu na putovanje do Puebla njegovim automobilom, i ona je pristala.

Kada sam videla automobil nisma mogla da poverujem. Bila sam impresionarina tako velikim automobilom. To je bilo uzbuđenje za mene. Rekao mi je da uđem unutra i krenuli smo”, rekla je Karla.

Ona je tada imala samo 12 godina, a on je bio stariji od nje 10 godina.

U jednom trenutku Karla se vratila kući, kod svoje majke, ali niko joj nije otvorio vrata.

“Sledećeg dana sam ponovo otišla s njim. Živela sam kod njega tri meseca, a on me je tretirao odlično. Voleo me, kupovao mi je garderobu, posvećivao mi je pažnju, kupova cveće, cipele, čokolade i svašta još lepo”, ispričala je Karla.

Dok je bila u njegovom stanu primetila je da se nešto neobično dešava. Kroz tu kuću prošle su desetine devojke, jedne su odlazile dok su druge dolazile. Zabrinuta pitala je momka koji je tu doveo čime se bavi, a onda je usledio šok. “Mi smo makroi”, rekao je.

Tada je Karla postala žrtva trgovine ljudima. Radila je po više od 12 sati dnevno, bila je silovana svakodnevno, a on joj je objašnjavao koliko mora koju mušteriju da zadovoljava i kakve se “usluge” od nje traže…

Tukao ju je lancima, ali i drugim predmetima. Bila je žigosana vrelim gvožđem.

Jedan dan u stan koji je bio njihova baza upalo je 30 policajaca. Mislila je da je spasena, ali ne.

Policajci su ih zatvorili u sobe i naterali da se skinu gole i snimali kamerama. Pretili su im da će snimke poslati njihovim roditeljima ukoliko ih ne budu seksualno zadovoljile, a onda su ih silovali.

“Tada sam imala samo 13 godina”, rekla je Karla i dodala da su u stanu sa njom tada bile i devojčice koje su imale samo 10 godina.

Sa 15 godina je zatrudnela i dobila devojčicu.

Užas od njenog života se nastavlja – makro joj je oteo bebu.

Spasena je tek 2006. godine u akciji antiterorističke jedinice koja je razbila makroe.

Meksikanka Karla Hasinto, dugogodišnja žrtva trgovine ljudima, sada ima 23 godine i posvećena je borbi protiv trgovine ljudima.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.