ZA NAUK! Povezao autostopera, a onda…

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Meštanin Sokobanje sigurno više neće u svoje vozilo primati autostopere.

ThinkstockPhotos-480538015

Naime čovek je na putu Aleksinac-Sokobanja, u svoje vozilo, ljudski, primio auto-stopera. Bio je šokiran kada ga je ispred Sokobanje zaustavila policijska patrola i kod njegovog saputnika i sugrađanina M. M. (36) pronašla 82 grama hašiša i tri grama marihuane, pišu „Večernje novosti.“

Da sve bude još čudnije, M. M. koji se vraćao iz Aleksinca, gde je bio da preuzme robu namenjenu daljoj prodaji, „pao“ je potpuno slučajno.

Neposredno pred ulazak u Sokobanju, čoveka koji ga je primio u auto, zbog rutinske kontrole, zaustavili su pripadnici saobraćajne policije.

Saobraćajci su, uljudno, od vozača tražili isprave, a jedan od policajaca je primetio da je M. M. postao nervozan, nakon čega mu je ispala kesa sa drogom.

Čovek koji je u svoje vozilo primio stopera bio je, najblaže rečeno, šokiran. Još je kasnije morao i da daje izjavu da sa prodajom droge nema nikakve veze.

M.M. je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati. Sumnjiči se da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.