UZEO DVA MILIONA EVRA: Zvezdarci jure loto milionera

  Autor: Kurir
Dan nakon što je otkriveno da je dobitna kombinacija „teška“ 243.827.775 dinara uplaćena kod Đeram pijace, građani masovno uplaćuju tikete i tragaju za novim beogradskim bogatašem

loto-dobitak-premija-dva-miliona-evra-1445718169-769507
BEOGRAD – Građani beogradske opštine Zvezdara juče su tragali za dobitnikom loto sedmice od dva miliona evra!

Dobitna kombinacija uplaćena je na kiosku kod pijace Đeram, pa su građani, pre redovne vikend kupovine voća i povrća, svraćali na uplatno mesto da se raspitaju da li se pojavio novi srpski milioner. I ekipa Kurira je na ovom mestu zatekla nekoliko Beograđana, koji su požurili da uplate svoje kombinacije, ali i da se, kao usput, raspitaju o dobitniku. Većina veruje da baš oni mogu biti sledeći milioneri, ali o najnovijem srećniku ništa ne znaju jer, kako kažu, „veliki je Beograd, ko će ga znati o kome je reč“, a on „nije blesav da se otkrije“.

Uplatio 720 dinara

– Na naše uplatno mesto sada dolazi veći broj građana nego inače. Srećni su što je dobitnik sa Zvezdare. Građani su baš euforični, drago im je, raspituju se o dobitku, ali mi ne znamo ko je srećan dobitnik – kaže prodavačica na uplatnom mestu na Bulevaru kralja Aleksandra 125.

U „Lutriji Srbije“ kažu da je igrač, koji je u jednoj od deset uplaćenih loto i loto plus kombinacija pogodio brojeve 5, 8, 16, 18, 20, 26, i 29, za ovaj dvomilionski dobitak uplatio 720 dinara, s obzirom na to da je odigrao i jedan džoker broj.
– Iako je Beograd najsrećniji grad kada su u pitanju premije sa sedam pogodaka jer su na njegovoj teritoriji uplaćena čak 32 dobitna listića, ovo je tek drugi put da je dobitnik uplatu izvršio na opštini Zvezdara. Sve čestitke za dobitnika „sedmice“ – navode oni.

Druga sedmica

Inače, ovo je druga „sedmica“ ove godine. Prethodna je iznosila oko 2,5 miliona evra.
– Nadamo se da ovo nije kraj velikim premijama u ovoj godini jer nas u sledećem kolu očekuje garantovani dobitak za „sedmicu“ od 35 miliona dinara, ali i premije loto plus od 150.000 evra i džokera od 30.000 evra – navode u Lutriji Srbije.

REAGOVANJA, DA LI IGRATE LOTO I VERUJETE LI DA POSTOJE DOBITNICI?

Luka Šakić (67), penzioner
Retko igram

Ponekad uplatim kombinaciju, ali ne baš često. Verujem da dobitnici postoje. Inače, mislim da je poverenje u ovu igru na sreću znatno poljuljano nakon nedavne afere o navodnom nameštanju.

Zoran Sinđić (53), trener
Pokrenuo bih posao

Loto igram decenijama. Naravno da verujem da postoje srećni dobitnici. Ja bih, u slučaju da dobijem sedmicu, novac uložio u pokretanje nekog posla, a deo bih potrošio na uživanje.

Ivana Kikić (38), prodavačica
Sumnjam u dobitke

Ja ne igram loto. Ne verujem baš nešto u tu igru, pa tako sumnjam da postoje i dobitnici „sedmice“. Inače, moj otac redovno uplaćuje kombinacije i nada se dobitku.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.