UŽAS U SVILAJNCU: Monstrum silovao svastiku od 12 godina!

  Autor: Kurir Foto: Profimedia
Napasnik je iskoristio odsustvo svoje nevenčane supruge Verice, koju je prethodno odvezao u Markovac, a potom se pod izgovorom da je nešto zaboravio vratio u Bobovo, gde je zatekao maloletnu svastiku

nasilje-deca-dece-silovanje-zlostavljanje-batine-foto-profimedia-1447932710-787515
SVILAJNAC – Mališa Strainović (34), poljoprivrednik iz sela Bobovo kod Svilajnca, uhapšen je pod sumnjom da je silovao 12-godišnju svastiku.

Posle saslušanja osumnjičenom je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Zlikovac je, kako saznajemo, ovo morbidno delo počinio obljubivši svoju maloletnu svastiku staru samo dvanaest godina. Napasnik je iskoristio odsustvo svoje nevenčane supruge Verice, koju je prethodno odvezao u Markovac, a potom se pod izgovorom da je nešto zaboravio vratio u Bobovo, gde je zatekao maloletnu svastiku.

Reč je o čoveku robustnom poput zveri, koji je maloletnicu zaključao u kući i pirovao cele noći. Sutradan je napustio kuću zapretivši detetu da nikom ne pominje šta se desilo jer će je ubiti.

Slučaj je ipak prijavljen policiji pa se silovatelj brzo našao iza rešetaka. Na prvom saslušanju posle hapšenja silovatelj se branio ćutanjem. Istraga je u toku.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.