Užas: Mrtva beba na terasi, majka isekla vene

  Autor: Mondo Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Telo beba je zatečeno juče oko 18 sati na terasi stana u beogradskom naselju Vračar. Majka (37) bebe je prebačena na VMA jer je iskela vene.

policija-mondo-stefan-stojanovic-12

Jezivom otkriću u stanu na četvrtom spratu prethodio je poziv uznemirene i zabrinute žene policiji da se u zaključanom stanu nalazi žena i beba i da joj se niko ne javlja i ne otvara vrata.

Policija je provalila u stan i tamo zatekla jezivi prizor Tanje M. (37) kako leži na krevetu u lokvi krvi, pošto je isekla vene, piše „Kurir.“

Na svu sreću žena je bila živa i na pitanje policajaca gde se nalazi beba dala je neubedljiv odgovor, pa su policajci započeli potragu po stanu za osmomesečnom devojčicom.

Na terasi stana zatekli su jeziv prizor tela nesrećne devojčice koje je bilo pomodrelo i umotano u kesu, objavio je TV Pink.

Hitna pomoć je ženu sa isečenim venama zbog sumnje da je bila pod uticajem medikamenata prebacila na VMA gde se nalazi pod nadzorom.

U stanu je urađen uviđaj, a telo bebe preneto je na obdukciju, kaj bi trebala biti urađena danas, posle čega će biti poznat tačan uzrok smrti, javlja TV Pink.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.