Ukrala mu 200 evra dok ga je oralno zadovoljavala

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Patrola policije kontrolisala je sumnjivi automobil i u njemu zatekla V.D. (22) sa glavom među nogama vozača i rukom u njegovom džepu…
ThinkstockPhotos-158196752

Mladić iz Rume nije primetio da mu prostitutka krade novčanik, i to dok ga oralno zadovoljava.

Na njegovu sreću, to je primetila patrola policije, koja je zatekla devojku sa glavom među mladićevim nogama, piše „Alo“.

Pre nekoliko dana, prilikom obilaska terena u kraju koji je poznat po tome da se u njemu okupljaju prostitutke, novosadski policajci su primetili sumnjiv automobil parkiran u Ulici Zorana Đinđića.

Prišli su lagano vozilu i ostali pomalo zatečeni kada su videli devojku koja je oralno zadovoljavala mladića.

Seksualni čin su istog trenutka prekinuli i oboje ih izveli iz automobila kako bi ih legitimisali.

„Mladić je bio sav crven u licu. Bio je prilično zbunjen i pomalo nespretno je navlačio svoje pantalone. Sigurno je on više bio zatečen time što su ga dvojica policajaca prekinula u seksu nego što su policajci bili zatečeni prizorom. Devojka je bila hladnokrvna“, rekao je za „Alo“ sagovornik iz policije i naveo da mu je V.D. (22) već poznata po bavljenju prostitucijom.

Ona je odmah priznala kako je mladiću iz Rume pružala seksualne usluge za 3.000 dinara, a iznenađenje je usledilo kada su je policajci pretresli i kod nje pronašli 200 evra, dok se mladić istovremeno požalio da mu upravo toliko nedostaje iz novčanika.

V. D. je, kako piše list. tada priznala da je iskoristila nepažnju i zanos mladića i da je, dok ga je oralno zadovoljavala iz njegovog novčanika, koji je bio u njegovoj jakni izvadila taj novac.

Ona je privedena u stanicu policije i protiv nje je podneta krivična prijava za krađu i prekršajna zbog bavljenja prostitucijom.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.