Sve Miškovićeve firme se prodaju

  Autor: B92 Foto: Tanjug, arhiva

Sve firme pod krovom „Delta holdinga“ su na prodaju, ako se pojavi pravi kupac, potvrđeno je za Večernje novosti u kompaniji, čiji je vlasnik Miroslav Mišković.

 

53166313557933feac91f870847997_w640

Prvi su na redu šoping molovi „Delta siti“ u Novom Beogradu i Podgorici, a od novca dobijenog od njihove prodaje gradiće se najveći tržni centar na Balkanu „Delta planet“ na beogradskoj Autokomandi.

To je „Novostima“ potvrđeno u ovoj kompaniji, gde nisu želeli da iznose podatke da li se vode pregovori sa potencijalnim kupcima.

„Kao što je bio slučaj sa „Maksijem“ i Bankom Intezom, u trenutku kad su se pojavili ozbiljni kupci, ove firme su prodate. Sve firme pod našim krovom su na prodaju. Onog časa kada se nađe dobar kupac i naše firme će promeniti vlasnika“, kažu u „Delta holdingu“.

Nedavno je tako prodata i zgrada centrale „Delta holdinga“ u Novom Beogradu.

U ovoj kompaniji Miroslava Miškovića, naglašavaju da u prodaji šoping molova nema reči o rasprodaji, jer se dobar deo poslova „Delta“ svodio na kupovinu firmi i uređenja poslovanja u njima, kako bi se uspešno prodale.

Ukoliko „Delta“ pronađe odgovarajućeg kupce za popularne šoping molove, dobijeni novac reinvestiraće u izgradnju „Delta planeta“.

U ovoj kompaniji, ističu da su spremni da radove na izgradnji ovog objekta završe u roku od godinu i po, ali da dinamika dobrim delom zavisi i od dobijanja potrebnih dozvola.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.