SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI: Vršnjak devojčicu primorao na seks?

  Autor: Kurir Foto: Shutterstock
Učenica osmog razreda škole na Novom Beogradu navodno oralno zadovoljila druga

ucenica-silovanje-zlostavljanje-foto-shutterstock-1455227145-843117

BEOGRAD – Učenica osmog razreda jedne osnovne škole na Novom Beogradu, koja je školskom drugu navodno pružila oralni seks pred celim odeljenjem, nalazi se u teškom psihičkom stanju, a policija ispituje da li je bila primorana na seksualni odnos.

– Posle skandala koji je izbio kad se saznalo da je dvoje učenika imalo oralni seks na času hemije, dok je nastavnica bila odsutna iz učionice, u toj školi vlada pravi haos. Incident se odigrao još u decembru prošle godine, ali je tek sada sve dospelo u javnost. Deca različito reaguju, a devojčica koja je navodno učestvovala u tome trenutno je veoma labilna – kaže Kurirov izvor iz ove škole i dodaje da devojčica trenutno ne pohađa nastavu.

Kako saznajemo, policija je juče ispitivala većinu učenika osmog razreda, a postoje indicije da je dečak primorao vršnjakinju na oralni seks.
– Dobili smo informaciju da se u jednoj osnovnoj školi u Beogradu dogodilo seksualno nasilje. Navodi se da je nasilje izvršio učenik osmog razreda te škole nad devojčicom istog uzrasta. S obzirom na to da je zakonska obaveza da se sumnja, odnosno saznanje o seksualnom nasilju prijavi, to je i učinjeno, tako da sada nadležne službe sprovode odgovarajuće korake – saznajemo u Ministarstvu prosvete.

Da podsetimo, ceo slučaj prijavili su revoltirani roditelji dece koja idu u ovu školu, dok je nastavničko veće navodno želelo da zataška ceo skandal.

(E. K.)


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.