Silovao učenicu osmog razreda u automobilu!?

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Đ. M. (21) iz Surčina uhapšen je zbog sumnje da je silovao učenicu osmog razreda osnovne škole u svom automobilu, piše štampa.
ThinkstockPhotos-505619165

On se sumnjiči da je devojčicu staru 15 godina primorao na oralni seks, javlja „Kurir“.

Zločin su policiji prijavili roditelji maloletne devojke nakon što su od njene najbolje prijateljice, kojoj se ona prethodno poverila, saznali da ju je znatno stariji mladić iz naselja silovao početkom maja.

„Po dolasku u surčinsku policijsku stanicu devojka je inspektorima ispričala da je sa Đ.M. bila u njegovom automobilu kad je on iznenada počeo da je udara i uz pretnje primorava da ga oralno zadovolji„, navodi sagovornik iz istrage i dodaje:

Uplašena da bi mogao da je povredi, maloletna učenica je pristala da ga oralno zadovolji, nakon čega ju je on pustio da izađe iz automobila. Učenica je u početku krila od svih šta joj se dogodilo. Jedina osoba kojoj se kasnije poverila bila je njena najbolja prijateljica, koja je posle nekoliko dana ipak o svemu obavestila i njene roditelje. Dežurni tužilac koji je prisustvovao saslušanju silovane maloletnice odmah je naložio da se Đ. M. privede na saslušanje.

On je negirao da je počinio silovanje i rekao da je devojčica pristala na odnos.

„Potom je kazao da ga maloletna učenica već duže vreme progoni po Surčinu jer želi da bude s njim, kao i da je tog dana samovoljno odlučila da ga oralno zadovolji“, rekao je izvor.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.