Radoica Milosavljević kupio još jednu televiziju

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Javno preduzeće Televizija Požega prodato je Radoici Milosavljeviću iz Kruševca za 39.000 evra, saopštila je Agencija za privatizaciju.

televizor

Početna cena za 100 kapitala koji Opština Požega ima u Televiziji Požega iznosila je 38.883 evra, dok je Milosavljević kao jedini učesnik u postupku ponudio 39.000 evra.

Milosavljeviću je prodat i Centar za informisanje Novi Kneževac (CINK) za 480 evra.

U CINK-u radi sedam ljudi, a to preduzeće ima info kanal na kablovskoj televiziji, teletekst i izdaje Novokneževačke novine. Početna cena za CINK bila je 235 evra, koliko je procenjena vrednost 100 odsto kapitala u vlasništvu vojvođanske opštine Novi Kneževac.

Agencija za privatizaciju će sa proglašenim kupcem zaključiti ugovor o prodaji kapitala nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Uprave Ministarstva finansija za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medije, piše u saopštenju.

Ranije je Radoica Milosavljević kupio RTV Pančevo, RTV Kruševac i RTV Kragujevac.

Prema navodima medija, Milosavljević je vlasnik preduzeća za proizvodnju plastične ambalaže Sloga i vlasnik klinike Sloga medik, član je Socijalističke partije Srbije (SPS) od osnivanja, od 2009. do 2012. bio je zamenik gradonačelnika Kruševca, a kako je rekao, od tada više nije aktivno u politici, već se bavi biznisom.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.