Potukli se vilama zbog parkinga

  Autor: Mondo Foto: screenshot/youtube

Dragiša Petrović (63) i Ljubomir Petrović (65) obojica iz Beograda, sukobili su se juče u Malom Mokrom Lugu zbog parking mesta, a tokom obračuna jedan na drugog nasrnuli su vilama!

Screenshot-from-2015-09-23-09-48-02

Nesvakidašnji incident, o kom naširoko piše današnja štampa, dogodio se juče oko 10.45 sati. Ljubomir Petrović je na imanju, koje je nasledio od oca, čistio lišće u dvorištu. Ubrzo je došao njegov prezimenjak Dragiša i parkirao kola preko puta.

“Dragiša je došao po mene kako bismo išli na pijacu da prodajemo robu. Stao je kod bandere, preko puta Ljubišinog imanja. Tad je Ljubiša povikao: ‘Pomeri auto! Nemoj tu da se parkiraš! Sad ću da ti je.em majku cigansku!’ Dragiša mu je odgovorio: ‘Brate, izlazim za pet minuta, neću da ti smetam”, navodi za “Kurir” Sanja Nikolić, očevidac sukoba, koja kao podstanar živi u kući pored Ljubomirove.

Prema njenim rečima, Dragiša je ušao u njeno dvorište, ali se ubrzo pojavio Ljubomir s vilama i potrčao ka njemu.

“Začula sam viku. Ljubomir je kao ludak trčao da ubode Dragišu u vrat, a on je zavrištao od straha! Povikala sam: ‘Ljudi, smirite se!’, pomislila sam da će da ga ubije tim vilama. Srećom, Dragiša je zgrabio vile za dršku. Počeli su da se otimaju. Ljubomir je jednom rukom držao vile, a drugom pesnicama udarao Dragišu”, priča Sanja.

Kako kaže, Dragiša je uspeo da otme vile od Ljubomira.

“U tom besu udario ga je drškom vila, a Ljubomir je pao i povredio glavu. Ja sam pritrčala, uzela vile i odbacila ih. Međutim, Ljubomir se ni tad se nije smirio. Ustao je sa zemlje i ponovo nasrnuo na Dragišu. Onda su jedan drugog udarali pesnicama”, kaže Nikolićeva.

U tom trenutku naišla je patrola saobraćajne policije, koja je sprečila dalji okršaj.

“Hitna pomoć je Ljubomira prevezla u Urgentni centar, dok je Dragiša priveden u stanicu policije na Zvezdari, nakon čega će biti doneta odluka da li će mu biti određeno zadržavanje do 48 sati”, rekao je izvor Kurira.

Povređenom Ljubomiru Petroviću ukazana je pomoć u Urgentnom centru. On je zadobio više posekotina i rasekotina, a nakon intervencije pušten je kući.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.