Pomama za baba Staninim afrodizijakom

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Nesvakidašnji slučaj iz Vranja – u isto vreme zatrudnele baka Stana S. (61) i njena unuka N. S. (24), i to, kako tvrdi baka, zahvaljujuči afrodizijaku od kestena.

kesten

Baka Stana više nije mogla da gleda kako joj se unuka i njen suprug muče tri godine da dobiju potomstvo, pa je odlučila da im pomogne, i to tako što je došla do recepta za afrodizijak koji utiče na povećanje plodnosti kod muškarca.

Međutim, posle upotrebe afrodizijaka, koji se sprema od kestena i raznih travki, gotovo u isto vreme zatrudnele su i baka Stana i njena unuka, piše „Kurir.“

„Dosadilo mi je da posmatram da mi se unuka toliko muči pokušavajući da zatrudni. Išla je i na veštačku oplodnju i dala mnogo para za to. Zato sam se raspitala za taj recep pravljenja afrodizijaka za lečenje jalovih i „bezdetki“ , rekla je Stana ne želeći da priča više o svom slučaju.

Međutim, ona je napravila afrodizijak od sobinskog koštana (kestena) i dok je to davala unuki da daje svom mužu, Stana je afrodizijak krišom davala svom suprugu Sveti, a i ona je probala nekoliko puta, navodno, da ne bi preterala u dozi sastojaka koje propisuje receptura.

To ih je, kako priznaje, više puta „zašašavilo“ pa su noću „gubili razum“. Ubrzo je baka, kako kaže, dobila čudne simptome i odlučila je da ode kod ginekologa.

„Ne žalim se što sam to probala jer nam je posle toliko godina stvarno bilo lepo“, priznaje baka Stana, koja je prvo od unuke saznala da je ostala u drugom stanju.

Njena kaša je, kaže, učinila da unuka danas čeka bebu.

Međutim kada su analize pokazale da i baka nosi bebu, lekar je predložio da prekine trudnoću, jer je opasna po njene godine, što je baka i uradila.

U međuvremenu je i deda Sveta saznao da mu je žena „radila o glavi“ ali joj je sve oprostio kada je shvatio da je zdravlje njegove Stane dovedeno u pitanje.

U Vranju, nakon ovog događaja, vlada prava pomama za Staninim afrodizijakom, ali ona ne želi da otkrije recept.


loading...

1 komentar

  1. Aleksandar

    7. novembra 2015. at 12:35

    Stane ti?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.