Policajac umro u kolima tokom seksa?

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Policajac M. M. (45) pronađen je u četvrtak u svom automobilu marke “jugo” parkiranom nedaleko od Bajine Bašte. On je bio potpuno go, a kako je utvrđeno, preminuo je tokom seksa.
ThinkstockPhotos-158196752

M. M.  u trenutku smrti najverovatnije nije bio na dužnosti, piše „Alo.“ Nakon što je telo pronađeno, na lice mesta su pozvane njegove kolege da bi obavile uviđaj.

Na telu nije bilo vidljivih povreda, a M. M. na sebi nije imao ništa od odeće, već je samo bio prekriven policijskom košuljom. Telo je poslato na obdukciju po nalogu tužioca da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Sumnja se da je imao infarkt jer je, prema rečima njegovih kolega, pre dve godine imao operaciju srca.

„Poslednji ko je imao kontakt s policajcem bila je M. M. (45), koja je s njim imala seksualni odnos. Kako je ispričala, tokom vođenja ljubavi, on je dva puta jauknuo, a zatim preminuo. Uplašena žena, koja takođe ima porodicu, nije znala šta će s njim i iz straha je pobegla iz kola. Verovatno iz sažaljenja da ga ne nađu skroz golog prekrila ga je košuljom“ , prepričavaju ovu nesvakidašnju tragediju u Bajinoj Bašti.

Preminuli policajac bio je oženjen, a sa suprugom ima dvoje maloletne dece.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.