Pobuna prostitutki: Migranti nam ubiše posao

  Autor: Mondo Foto: Getty Images/ Ian Waldie

“Prodavačice ljubavi“ koje decenijama ordiniraju u parku kod Ekonomskog fakulteta, ne mogu da prežale što su azilanti okupirali njihovo radno mesto.

Sydney Brothel Offers Fuel Discount

One tvrde da su im migranti rasterali sve mušterije.

“Otkako su ovi Arapi počeli da dolaze i naseljavaju se sa porodicima ovde, mi smo proterane iz parka u kom smo decenijama nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po celom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovde na kraju parka, ne radeći ništa. Većina nas uopšte i ne dolazi. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta da jedemo” rekla je za “Naše novine”, Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina, a među prostitutkama je poznat kao „ljubavni park“.

“Besne smo i u beznadežnoj situaciji. Ne mrzimo mi ljude druge vere, nacije i boje kože, ali oni su stranci, a mi domaće. I na taj park imamo pravo više nego oni”, kaže Maja.

Njena koleginica, vremešna i istetovirana, kaže da su se sve mušterije verovatno prebacile na Plavi most.

“Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo”, kaže ona.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.