NOVI DETALJI: Jelena ubijena tupim predmetom

  Autor: Mondo Foto: MUP Srbije

Policija je našla telo pevačice Granda Jelene Marjanović, koja je juče nestala u Borči, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Na telu i glavi povrede od udaraca tupim predmetom.
nestala-jelena-marjanovic-1-

„Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palilula, Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći“, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija.

Kurir“ javlja da prvi rezultati istrage ukazuju da jeJelena ubijena.

Na telu i glavi vidljive su povrede koje su nanete tupim predmetom.

Prvi trag za nestalom Jelenom koji je uočen bio je njen mobilni telefon, koji je otkriven između tri i četiri sata izjutra nedaleko od mesta nestanka.

Tokom dana istražitelji su pronašl nove dokaze – Jeleninu šnalu za kosu, trenerku, a uočeni su i tragovi krvi.

Istražitelji su pretražujući šiblje ipod nasipa u kanalu Crvenka oko 13 časova otkrili su beživotno telo pevačice.

Ministar Stefanović je u izjavi novinarima prethodno odbacio pojedine navode u medijima „da je policija nešto čekala“ da bi počela potragu, ističući da policija nije čekala „ni 24 sekunde, a ne 24 sata“.

„Kada je nestanak prijavljen, u tom trenutku je počela potraga, masovna i opsežna“, rekao je Stefanović i dodao da policija nikada ne čeka ni minut, već se angažuje odmah po prijavi nestanka.

U potragu za pevačicom bio je uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači, javljaju beogradski mediji.

Jelenini majka i muž zadržani su u policiji na poligrafskom ispitivanju.

Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (32) prijavljen je juče, pošto se posle 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Pevačica je više puta nastupala u „Zvezdama Granda“ , a delu srpske javnosti poznata je kao Jelena Jeca Krsmanović (devojačko prezime).

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.