NESTAO JER DUGUJE ZELENAŠIMA: Bolje da se ubijem nego da me neko ubije pred decom!

  Autor: Kurir
Nebojša Krstić (36) supruzi rekao da mu gori pod nogama i da ide da pozajmi 200 evra. Sat vremena kasnije nazvao ju je telefonom i poručio da je voli najviše na svetu, a onda mu se izgubio trag

nebojsa-krstic-ivana-krstic-foto-biljana-raoganovic-1451940461-817919

PROKUPLJE – Ni nakon šest dana potrage ne zna se gde je Nebojša Krstić (36) iz Prokuplja, koji je poslednji put viđen 30. decembra. Njegova supruga Ivana misli da je bio dužan zelenašima i strahuje da je izvršio samoubistvo.

Ivana se s Nebojšom poslednji put čula na dan nestanka, sat vremena nakon što je izašao iz kuće.

Skočio u jezero?

– Kad je odlazio, rekao mi je da ide kod kolege da pozajmi 200 evra jer mu gori pod nogama. Nisam posumnjala da je toliko strašno jer to nije bio veliki novac. Međutim, sat ili dva nakon toga pozvao me je i uzbuđenim glasom rekao da nas voli najviše na svetu, da poljubim decu i da je bolje da se sam ubije nego da ga drugi ubiju, a da deca to gledaju. Nakon toga je prekinuo vezu i od tada ne znamo gde je, a telefon je nedostupan – priča očajna supruga, koja je odmah nakon toga obavestila policiju.

Prema njenim rečima, Nebojša je tokom razgovora pomenuo Rastovničko jezero, pa Ivana sluti da je možda skočio u vodu. Ona je s prijateljima i porodicom krenula da ga traži, pročešljali su teren oko jezera, ali ništa nisu pronašli. Pretragu terena oko jezera u međuvremenu je obavila i policija, ali ni oni nisu imali uspeha.

Supruga nestalog Krstića ističe da je on pošten čovek, ali da je u poslednje vreme često svraćao u kladionice i počeo da pozajmljuje novac od zelenaša.

Imaju dvoje dece

– Radio je u pekari, bio odgovoran i pošten čovek. Nije bio agresivan, a decu i mene nikad nije udario niti na bilo koji način povredio. Nisam ni slutila da ima bilo kakav ozbiljan problem. Jeste išao u kladionicu, ali nisam znala da je ostavljao ozbiljne pare zbog kojih bi pozajmljivao – priča Ivana. Ona i Nebojša u braku su 16 godina i imaju devojčicu od 15 i sina od 12 godina. U prokupačkoj policiji potvrdili su da je prijavljen Krstićev nestanak, ali nisu otkrili da li imaju konkretnih saznanja.

Činjenice
SAMOUBISTVA ZBOG DUGOVA

– 26. januar 2015 – Nenad P. (25) iz Požarevca skočio sa zgrade u centru grada
– 1. april 2015 – Bolničar Marko Krivokapić (30) iz Čačka bacio se sa zgrade nove bolnice
– 8. maj 2015 – Damir Marinković (27), vaspitač iz Leskovca, navodno se ubio zbog velikih dugova i straha od zelenaša
– 18. maj 2015 – Privrednik Dragan Kuzmanović hicem iz pištolja ubio suprugu Draganu, a potom sebi pucao u glavu
– 23. maj 2015 – Srđan J. (46) iz Niša, vlasnik privatnog preduzeća, razneo se bombom

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.