Nema dozvolu: Ništa od akva-parka u BG

  Autor: B92 Foto: Thinkstock.com

Gradska građevinska inspekcija zapečatila objekat površine 1.600 kvadrata u Surčinskoj ulici jer je utvrdila da vlasnik Milinko Nešović nema dozvolu za gradnju.

 

1732964122558e75286bbe2607447277_w640

Samo napred, s leve strane videćete natpis “Holivud”, ne možete da promašite – kaže žitelj Surčinske ulice, upitan gde se nalazi gradilište tog akvaparka o kome poslednjih dana izveštavaju mediji, najavljujući da će prve kupače dočekati za mesec dana.

I zaista, kilometar dalje, na podlozi oblačnog neba šareni se tobogan koji nadvisuje zdanje restorana “Inter Holivud”. Ubrzo se ukazuje i objekat u staklu, površine 1.600 kvadrata. Unutra se ne može. Isprečila se crvena traka, sa upozorenjem: “Zatvoreno gradilište. Građevinska inspekcija”, piše Politika.

Nedavno je Nešović rekao za Večernje novosti da već godinu dana prave prvi zatvoreni akva park u Beogradu, koji će leti ima kapacitet 1.500 ljudi, a zimai 700.

„Na rasplaganju će biti ukupno deset bazena, dva đakuzija, koje će opsluživati šest do sedam barova i restorana“, govorio je vlasnik „Holivudlenda“.

Kako je najavljivano avantura bi počinjala sa 200 metara visine, odakle bi toboganom posetioci mogli tek na kratko da napuste okrilje zatvorenog dela, a zatim ih ponovo spust vraća pod kupolu vodene oaze. Kružnim putem išli bi do “pećine“ od 100 kvadrata ili bi se mogli odlučiti na bazen od 35 metara dužine sa brzacima.

U akva-parku trebalo je da bude otvoreno i novih 50 radnih mesta za mlade ljude.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.