Mrtav pijan pokosio troje mladih?!

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Vozaču koji je u nedelju uveče pregazio troje pešaka izmereno je čak tri promila alkohola u krvi.

automobil

Dejan Pantić, koji je među prvima pritrčao u pomoć teško povređenoj braći Aleksandru (25) i Borislavu Đukiću (24), na koje je, kako se sumnja, mrtav pijan automobilom naleteo M. P. kaže da je začuo udarac, a potom jauke.

”Devojka je vrištala, pa sam izašao ispred kuće. Dva brata ležala su na asfaltu! Jedan je povremeno gubio svest od bolova, a kad bi došao sebi, zapomagao je! Glava mu je bila krvava, a noga polomljena! Bilo je strašno”, ispričao je za “Kurir” ovaj očevidac nemilog događaja.
Iako se prvobitno mislilo da su povređene tri ženske osobe, list navodi da je on s leđa pokupio dva brata i njihovu drugaricu A. Đ. koji su šetali po kraju.

”Od siline udarca mladići su odleteli i pali na beton. Krvi je bilo na sve strane. Vozač je bio toliko pijan da nije znao gde se nalazi. U trenutku nesreće imao je više od tri promila alkohola u krvi. Zadržan je u pritvoru”, kaže izvor Kurira iz istrage.

Povređenim mladićima u pomoć su pritrčale komšije.

”Umivali smo ih i previjali im rane. I drugi brat je imao otvoreni prelom noge. Bili smo uz njih sve do dolaska Hitne pomoći. Devojka je pukom srećom ostala nepovređena. Verovatno ju je automobil samo okrznuo”, kaže Pantić.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.