Misteriozna smrt tinejdžerke na Vračaru

  Autor: Mondo Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

K.K. (17) iz Beograda, ćerka funkcionera jedne poznate strane banke, nastradala je u nedelju oko pet sati ujutro nakon što je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pala sa terase porodičnog stana na trećem spratu zgrade na Vračaru.
policija-kola-rotacija-znak-mondo-stefan-stojanovic-21

Policija je pokrenula istragu kako bi se utvrdilo da li je u pitanju samoubistvo, nesrećan slučaj ili je čak možda neko gurnuo nesrećnu devojku preko ograde terase, piše “Informer”.

U pitanju je imućna porodica koja živi u novoj luksuznoj zgradi u centru Beograda. U noći između subote i nedelje K.K. je napravila manju žurku u porodičnom stanu. Za to vreme njeni roditleji su bili van rgada. U ranim jutarnjim satima devojka je pala preko ograde sa visine od desetak metara i poginula. O tragediji su odmah obavešteni Htina pomoć i policija. Pristuni su tada policajcima rekli da je K.K. u jednom trenutku sama izašla na terasu i da su ubrzo čuli udarac”, rekao je sagovornik lista blizak istrazi.

Obdukcijom je utvrđeno da je K.K. preminula od povreda zadobijenih prilikom pada.

U porodičnom stanu K.K. nije pronađena oproštajna poruka, a njeni rođaci i prijatelji kazali su da nije imala nikakav motiv da digne ruku na sebe, što baca dodatnu sunju na ceo slučaj.

Policija je saslušala sve mlade koji su prisustvovali žurci kako bi utvrdili šta se tačno dešavalo kobne noći. Izjave njenih drugova bile su kontradiktorne u nekim detaljima, što je pobudilo sumnju.

“Ipak svi su rekli da njeno ponašanje te noći nije bilo čudno. Ispričali su da su neposredno pre tragedije igrali ‘masne fote’, ali nisu objasnili šta je bio pravi cilj igre. Naime, ostalo je nejasno da li je igra imala bilo kakve veze sa padom nesrećne devojke i da li ju je neko eventulano izazivao da se popne na taresu, posle čega je nastradala”, rekao je izvor.

U policiji dodaju i da je malo verovatno da je neko namerno gurnuo K.K., sa terase, ali se svakako proverava svaki pa i najmanje mogući scenario.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.