Lažno prijavio da mu se devojka utopila!

  Autor: Mondo Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Novi detalji vezani za jučerašnju akciju policije traganja za devojkom koja se navodno utopila.

policija-mondo-stefan-stojanovic

Vojna policija i ronioci Žandarmerije pretraživali su juče prostor napuštene kasarne u Lisičjem potoku zbog sumnje da se u bazenu za akumulaciju udavila devojka.

Međutim, nakon višesatnog pretraživanja terena telo nije pronađeno. Navodno, devojka K. R. (24) utopila se u bazenu koji služi za prikupljanje otpadnih voda.

„Nepoznati mladić juče ujutro je prijavio da se u bazenu utopila devojka koja je bila sa njim u dvorištu kasarne u Lisičjem potoku. Iako smo sa roniocima pretražili bazen, telo nije pronađeno“, kaže za “Kurir” izvor blizak istrazi. On navodi da se sumnjalo da je reč o grupi narkomana koji su preskočili ogradu i upali u vojni objekat.

Komšije koje žive u blizini kasarne kažu da su se uplašili kada su videli policiju.

„Oko pola pet čula se vriska i glasna muzika. To je trajalo do sedam sati, a onda odjednom prestalo. Već oko osam policija je blokirala prilaze kasarni„, kažu komšije i dodaju da okupljanja na prostoru nekadašnje kasarne nisu novost.

„Jedan od komšija mi je rekao da je devojka tu bila sa mladićem i da se utopila, a njega su odmah potom uhapsili. Ne znam da li je tačno, ali smo se svakako uplašili“, rekle su komšije.

Policija je juče samo potvrdila da su dobili prijavu o nestanku devojke, ali da ne mogu ništa više da kažu o tome.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.