KNELETOV OTAC PROZVAO KRISTIJANA: Golubović je dripac, ceo Beograd mu se smeje!

  Autor: Kurir Foto: Dragan Kadić
Golubović izmišlja da je znao mog sina kako bi ispao šmeker. Sramota je što mi pominje mrtvo dete. Mesto mu je u zatvoru, a ne na Farmi, kaže Dušan Knežević

aleksandar-knezevic-knele-kristijan-golubovic-foto-dragan-kadic-1444006843-754833
Dušan Knežević, Buca Al Kapone, otac ubijenog Aleksandra Kneževića Kneleta, ogorčen je zbog ponašanja Aleksandra Kristijana Golubovića, koji je ime njegovog pokojnog sina iskoristio da bi „napravio šou i intrigu“ u rijalitiju „Farma“.
– Kristijan je dripac, da je ovo pravna država, on bi bio u zatvoru, a ne na Farmi. Pominjanjem mog sina uznemirio je našu porodicu, rođake, ali i sve prijatelje – rekao je Dušan Knežević za Kurir.

Drugovi su besni

On kaže da je Kristijan svašta ispričao na televiziji, a onda priznao da je sve izmislio.
– Izmišlja kako bi ispao šmeker, a smeju mu se svi koji ga bolje poznaju. Sramota je što mi pominje mrtvo dete. Na šta to liči! Ne može ime mog sina da se izgovara na takav način – revoltiran je Knežević.

On dodaje da ga zovu prijatelji pokojnog sina i pitaju ga o čemu Kristijan priča.
– Pitaju me šta je ovoj budali, a ja ne znam šta da im kažem. Ljuti su zbog onoga što je pričao. Golubović bi trebalo da vodi računa o tome – rekao nam je Kneletov otac.

Akter filma „Vidimo se u čitulji“, podsetimo, pohvalio se pred TV kamerama da zna ko je pre 23 godine ubio Aleksandra Kneževića Kneleta u beogradskom hotelu „Hajat“.
– Kneleta su ubili moji drugovi! – rekao je Kristijan pre petnaestak dana.

On tada nije otkrio imena tih drugova, ali je stanarima kuće u Lisoviću prilično uverljivo pričao kako je Knele likvidiran zbog „roleksa“ i džipa, tvrdeći da zna i kako je odlučeno da bude ubijen.

Promenio ploču

– Dečko (koji ga je ubio, prim. aut.) išao je po blagoslov kod svih jačih jer je mafijaš i pitao: „Šta mislite o Kneletu?“ Kažu, je… a, brate, ovaj drugi „niz vodu“, treći kaže – preterao je. Pet glasova „da“, jedan za „ne“ i gigili – opisao je Kristijan.

Golubović se ni tu nije zaustavio, već je detaljno govorio kako je dve godine mlađeg Kneleta on stvorio, „šišao i brijao“, sve dok ga pod svoje nisu uzeli narkomani, koji su ga nagovorili da od čoveka koji ga je ubio „uzme džip i ‚roleks‘“.
– A onda su ga palili: „Nemoj da mu vratiš.“ A dečko (koji ga je ubio, prim. aut.) bio je vulkan, Etna. I ovaj (Knele, prim. aut.) kaže mu kao: „Šta sam ti, ja klošar“, a tražio mu „roleks“ i džip na dva sata. I kao: „Ko te j.be, nisam ja klošar, doći ću kad ja hoću.“ Ovaj mu kaže: „Bolje dođi odmah, sad si se zajebao, bato“ – ispričao je tada Kristijan.

Zbog ove, ali i drugih tvrdnji koje je izneo u rijalitiju, kako je Kurir pisao, Golubovića je saslušala policija. Međutim, na ispitivanju je promenio ploču.

Željan intriga

– Nemojte vi mene da shvatate ozbiljno! Ja nisam pevač niti glumac i nemam način da zabavim ljude, povremeno na Farmi kažem neku kontroverzu, napravim intrigu. Nemam ja saznanja o Kneletu, sve to što sam pričao – da je ukrao džip i „roleks“, da su hteli da ga ubiju, pa su većali – to sam čuo od drugih ljudi – ispričao je Golubović na saslušanju.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.