Izboden muškarac, dečak se nabio na šiljak…

  Autor: Tanjug Foto: Goran Sivački,MONDO

U nedelju uveče i tokom noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, jedna osoba je izbodena, a povređen je i jedan maloletnik.

hitnan
Muškarac star oko 34 godine zadobio je sinoć oko 22.00 na Zrenjaninskom putu više ubodnih rana na glavi i vratu. On je zbog teških povreda prevezen u Urgentni centar, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 2.00, maloletnik star oko 16 godina, prevezen je u Urgentni centar zbog rane koju je zadobio kada se nabio na šiljak ograde koju je preskakao.

Žena (40) povredila je glavu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Milana Uzelca u Zemunu. Oko 00.40 u Požeškoj ulici došlo je do udesa u kome je ženska osoba stara oko 28 godina zadobila je više ortopedkih povreda, zbog kojih je prevezena je u Urgentni centar.

Oko 4.00 u Crnotravskoj ulici muškarac star oko 50 godina zadobio je više povreda glave i grudi u saobraćajnoj nesreći. Pola sata kasnije u Ravničkoj ulici, kod Šećeranca, povređen je pešak (33). On je zbog ortopedskih povreda prevezen u Urgentni centar.

Tokom noći Hitna pomoć je obavila 140 intervencija, a naješće su se javljali astmatičari i srčani bolesnici.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.