Izbo komšiju posle pijanke

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

U Đurđevu kod Žablja uhapšen Todor Jovanović, zbog ubistva Duška Milićeva. Prvo se posvađali, a onda i potukli. Ubica potegao nož i poznanika ubo u grudi i stomak.

noz-ubistvo-ranjavanje

Svađa dvojice meštana Đurđeva kod Žablja, u noći između srede i četvrtka, krvavo se završila. Policija je uhapsila Todora Jovanovića (57), zbog sumnje da je sa dva uboda nožem usmrtio godinu dana mlađeg sugrađanina Duška Milićeva.

Svemu je, pišu „Večernje novosti“ prethodila pijanka ove dvojice u Jovanovićevoj kući u Đurđevdanskoj ulici broj 23.

Njih dvojica su bili u Todorovoj kući u kojoj on živi sam. Zajedno su pili alkohol, a onda su se u jednom trenutku posvađali.

Milićev je, piše list,  dok su se raspravljali, nasrnuo na Jovanovića. Todor je zatim dograbio nož i dva puta ga ubo u grudi i stomak. Usled teških povreda, Milićev je ubrzo preminuo.

Jovanovićeva sestra Anđelka Nikolić, koja živi u istoj ulici nekoliko kuća dalje, kaže da ju je Todor probudio usred noći i rekao joj da pozove policiju jer je ubio čoveka.

U kući Milićeva u Ulici Marka Kraljevića 118, svi su u šoku. Za tragediju koja ih je snašla saznali su kad ih je policija probudila i saopštila im da je Duško ubijen. Detalji im, kako kaže sestra Đuđa, nisu poznati.

Prema priči meštana, obojica su prethodno bila ispred prodavnice nekoliko metara udaljene od Duškove kuće, gde su zajedno pili. Pred zatvaranje radnje Jovanović je kupio flašu votke, a zatim su zajedno otišli kod Todora.

„Još ispred prodavnice su se prepirali, a Jovanović je vadio nož i Dušku govorio da će ga ubiti“, priča jedan od meštana Đurđeva.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.