HOROR U PIROTU: Pomagala mužu da joj siluje ćerku i dobila 5 godina zatvora!

  Autor: Kurir
Dragan Pejčić osuđen na sedam godina jer je godinama silovao pastorku D. P. (22), njena majka Suzana ubeđivala je da se ne protivi

dragan-pejcic-suzana-pejcic-cerka-pastorka-d-p-silovanje-pirot-1445465607-767299
PIROT – Suzana Pejčić (50) iz sela Sukovo osuđena je na pet godina zatvora zbog toga što je sa nevenčanim suprugom Draganom Pejčićem (57) godinama učestvovala u silovanju ćerke D. P. (22). Očuh monstrum osuđen je pred Višim sudom u Pirotu na sedam godina robije.

Pejčić je prvi put silovao D. P. kad je imala samo 14 godina. Prema rečima našeg izvora iz pravosuđa, očuh monstrum je od jula 2006. pa sve do oktobra 2014. godine imao seksualne odnose sa pastorkom.

Oduzeo joj nevinost

– Prvi put ju je uz pretnje obljubio dok je bila maloletna. Oduzeo joj je nevinost. Sve ostale godine ona mu navodno nije pružala otpor. Pejčić je spavao sa D. P. i kad je njegova nevenčana žena bila kod kuće i kad je bila odsutna – kaže naš sagovornik.

Majka Suzana Pejčić osuđena je jer je pomagala suprugu i nagovarala ćerku da ima seksualne odnose s očuhom.
– Majka je sve gledala i ćutala o tome. Nesrećna devojka je čak ostajala i u drugom stanju, ali je abortirala – kaže izvor Kurira.

D. P. je ćerka Suzane Pejčić iz prvog braka, a ceo slučaj otkriven je nakon što ju je očuh pretukao kad je saznao da ima dečka. Devojka je tada otišla u policiju i ispričala kroz kakav pakao je godinama prolazila.
– D. P. je upoznala jednog dečka i započela romansu s njim. Čak je nameravala i da se odseli iz očuhove kuće. Kad je Pejčić saznao za pastorkinu vezu, brutalno ju je pretukao u naletu ljubomore. Devojka je tad skupila hrabrost i policajcima ispričala sve o hororu koji je godinama preživljavala. Rekla im je da ju je očuh prvi put silovao još 2006. Prema njenim rečima, njena majka Suzana se u početku protivila tome. Međutim, kasnije je popustila i čak i gledala kako joj Pejčić siluje dete – rekao je naš sagovornik.

Puštena iz pritvora

Dragan Pejčić je u pritvoru od hapšenja u oktobru 2014. Njegova nevenčana žena Suzana Pejčić puštena je na slobodu, uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.