FILMSKA PLJAČKA: Razbojnici oteli četiri miliona iz brze pošte!

  Autor: Kurir
Lopovi u toku noći isključili struju u zgradi i skriveni u garaži sačekali dvoje radnika

policija-1336740609-160596
NIŠ – Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su juče ujutro filijalu šabačke brze pošte „Beks“ u niškom naselju 9. maj.

Oni su napali službenike J. S. (33) i M. J. (31), tukli ih drvenim palicama i oteli im oko četiri miliona dinara, koliko je bilo u sefu.

Satima čekali u zasedi

Razbojništvo se dogodilo oko 5.30 časova, a jedan deo napada snimljen je kamerama.
– Ušli su u dvorište firme i motkom podigli nadzornu kameru kako ne bi mogla da registruje njihovo kretanje. Otvorili su hangar, koji se ne zaključava, a gde se nalaze službena vozila, sakrili se u jedan kombi i čekali da se pojave radnici. Oni su stigli oko pet ujutro, u vreme kad je još mrkli mrak. Lopovi su to iskoristili i isključili im struju – kaže naš sagovornik iz istrage.

Kad su muškarac i žena službenici „Beksa“ ušli u kancelariju, razbojnici su iz napali.

Vezali ih i pobegli

– Istrčali su s palicama i počeli da ih tuku. Tražili su da im predaju novac i pretili da će ih ubiti. Prestravljeni službenik otvorio je sef i predao im novac. Razbojnici su uzeli plen i pobegli. Pre polaska službenike su vezali plastičnim vezicama – rekao je naš izvor.

Povređeni radnici prebačeni su u niški Klinički centar, gde je ustanovljeno da imaju lakše povrede.
– Ženska osoba zadobila je kontuziju glave, a njen kolega povrede lumbalnog dela – saopštila je Marija Dimitrijević, lekar u Urgentnom centru.U preduzeću „Beks“ kažu da će svi klijenti čiji je novac ukraden biti obeštećeni u roku od 48 sati.

(M. M.)

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.