Evo zašto Albanke hrle u Beograd!

  Autor: Mondo Foto: iStock/Getty Images

Albanke s Kosova okupirale su poslednjih meseci beogradske privatne klinike u kojima masovno ugrađuju silikone i podvrgavaju se drugim estetskim operacijama.

albanka
Na stotine žena iz južne srpske pokrajine, ali i iz Albanije, pored korekcije grudi, u beogradskim bolnicama obavljaju i liposukciju, zatezanje lica i kapaka, podižu zadnjicu, operišu nos i uši, piše “Informer”.Prema rečima vlasnika klinika i poznatih beogradskih hirurga, Albanke ne žale novac za svoju lepotu, a u Beogradu, sve što žele mogu da obave jeftinije i bolje nego bilo gde u regionu.

Kako piše list, one su vrlo probirljive i traže da ih operišu naši najbolji estetski stručnjaci.

Već nekoliko godina žene s Kosova, ali i iz Albanije, bukvalno opsedaju naše klinike. Najviše su zainteresovane za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, ali u poslednje vreme, kada su videle koliko smo ispred njih po pitanju kadra i opreme, počele su da dolaze i na složenije medicinske intervencije”, rekao je vlasnik jedne privatne klinike koja se nalazi u centru Beograda.

Direktorka beogradske Opše bolnice “Ana lajf” Ana Miholjčić kaže da ih često posećuju i muškarci sa Kosova, ali i iz Albanije.

I u beogradskoj bolnici “Bel medic” Albanci su redovni pacijenti.

“Ne dolaze samo samo zbog estetskih operacija, već i zbog ozbiljnih zahvata. Često su to onkološki pacijenti kojima operišemo tumore. Oni na Kosovu, u Makedoniji ili Albaniji, ne mogu da reše svoj problem, pa se obraćaju našim specijalistima”, rekla je dr Ivana Petrović za „Informer“.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.