Drama turista u Grčkoj! Šta je sa agencijom?

  Autor: Mondo Foto: AP/ Petr David Josek

Putnici koji su preko agencije “Bizantin” otputovali na ostrvo Evia su u panici jer autobus koji je jutros trebalo da doveze putnike, a njih popodne da vrati nije stigao. Predstavnica agencije im rekla da je agencija bankrotirala.

Greece Bailout

Kako je za MONDO izjavila R.Č. čiji se tetka i teča nalaze na ostrvu i koji bi danas trebalo da se vrate, putnici su strašno uplašeni jer ne znaju kako će da se vrate za Beograd.

„Njima je predstavnica agencije Bojana danas rekla da autobus nije došao jer je agencija bankrotirala i oni su sada zaista uspaničeni. Njih 70 bi trebalo danas da se vrati. Predstavnica je navodno zvala i našu ambasadorku u Grčkoj koja je rekla da ne zna kako da im pomogne„, kaže R.Č.

Ona navodi da je i sama zvala agenciju.

„Javio mi se čovek koji mi je rekao da ne zna da li će im obezbediti prevoz danas ili u ponedeljak. Kada sam pitala koga mogu da kontaktiraju i da saznaju potrebne informacije, rekao mi je predstavnicu agencije koja je tamo sa njima“, ističe R.Č.

Prema njenim rečima putnici sada pokušavaju da nađu neki grčki autobus koji bi ih dovezao.

„Kako mi je tetka rekla plan je da daju po 30 evra za taj autobus, ali pitanje je i da li svi putnici imaju novca.“

Pozvali smo agenciju Biznatin i javio nam se, navodno, vlasnik koji je demantovao da ima bilo kakvih problema oko prevoza putnika.

„Koliko znam putnici sa ostrva Evia treba da se vrate danas. Kakav bankrot, pa ja sam vlasnik..valjda bih znao“, rekao je čovek sa kojim smo razgovarali.

Pozvali smo i agenciju JUTA, ali tamo nisu mogli da nam pomognu. Rečeno nam je da do ponedeljka ne mogu ništa da preduzmu, ali da ako se zaista desilo to što putnici kažu, odgovorni će biti strogo sankcionisani.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.